به گزارش می متالز، اظهار کرد: شرکت صنایع فولا گسترش، متعلق به هلدینگ گروه صنعتی سدید و گروه سروش یاران در سال ۱۳۸۱ با هدف اجرای پروژههای صنعتی در زمینه صنعت فولاد، تاسیس شد و به عنوان یک شرکت پیمانکار عمومی (GC)، توانایی ارائه خدمات در امور پیمانکاری و مدیریت طرحهای مختلف در قالب کلیه پروژههای صنعتی، معدنی و فولادی، راه و ابنیه، تاسیسات و تجهیزات، صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و پروژههای نیروگاهی و همچنین مهندسی، تامین و ساخت، نصب و راهاندازی به صورت EPC و EPCF را دارا است.
وی افزود: شرکت فولاد گسترش دارای رتبههای پایه یک رشته صنعت و معدن، پایه یک رشته تاسیسات و تجهیزات و پایه یک رشته ساختمان و ابنیه از سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و دارای گواهینامه ایمنی و صلاحیت پیمانکاری بوده و در حال حاضر تمرکز عمده این شرکت بر روی پروژههای بزرگ فولاد و صنایع جنبی آن، در کشور است.
مدیر توسعه بازار شرکت فولاد گسترش خاطرنشان کرد: شرکت فولاد گسترش با حضور در کنسرسیوم های مرتبط، موفق به اجرای پروژههای بزرگی همچون طرح تکمیلی فولاد اسفراین و کنسانتره گهرزمین شده و هماینک به عنوان یکی از پیمانکاران در اجرای طرح فولادسازی شادگان که جزو طرحهای هفتگانه فولادی کشور است، مشارکت دارد. ضمن اینکه حوزه توسعه بازار شرکت فولاد گسترش مناقصات مختلف مرتبط با حوزه کسب و کار را شناسایی و در مناقصات منتخب و مدنظر، حضور مییابد.
اکبری در ادامه عنوان کرد: صنعت فولاد و زنجیره مرتبط در کشور پتانسیل بالایی جهت رشد و توسعه در بخشهای مختلف و مرتبط را داشته و می توان با توسعه متوازن این زنجیره، توجه بیشتر به حضور بخش خصوصی و خصوصیسازیهای مرتبط، تخصیص بیشتر و تحقق کامل بودجههای عمرانی مرتبط با پروژههای فولادی و... با سرعت بیشتری در مسیر تحقق تولید 55 میلیون تن فولاد در افق 1404 گام برداشت و پروژههای متعدد بیشتری در زنجیره فولاد را اجرایی کرده و در نهایت رشد و توسعه پایدار کشور را نظارهگر بود.
وی در انتها تصریح کرد: صادرات مازاد بر نیاز داخل در صنعت فولاد و زنجیره مرتبط، جایگزین مناسب صادرات نفتی بوده و میتواند منجر به کسب درآمدهای ارزی با ثبات شده و ضمن اشتغالزایی، منتج به رشد تولید ناخالص داخلی شود.