تاریخ: ۱۰ تير ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۷:۰۰
بازدید: ۱۳۴
کد خبر: ۱۵۷۵۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

مشتریان فولاد ایران به دنبال راهی برای مقابله با تحریم ها

می متالز - به رغم افزایش احتمال تحریم های آمریکا، مشتریان در خاورمیانه همچنان علاقمند به خرید بیلت های فولادی تولید ایران هستند و در طی هفته گذشته چندین محموله معامله شده است.
مشتریان فولاد ایران به دنبال راهی برای مقابله با تحریم ها

به گزارش می متالز، به نقل از پایگاه خبری متال بولتین، به رغم افزایش احتمال تحریم های آمریکا، مشتریان در خاورمیانه همچنان علاقمند به خرید بیلت های فولادی تولید ایران هستند و در طی هفته گذشته چندین محموله معامله شده است.

کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس، شمال آفریقا و جنوب شرق آسیا در میان بازارهای اصلی صادراتی بیلت فولادی ایران قرار دارند.

در حالی که آمریکا پس از خروج از برجام اعلام کرده که در ماه آگوست، تحریم های جدید علیه ایران را به اجرا خواهد گذاشت، فعالان بازار نسبت به خرید فرآورده های فولادی نیمه تمام از سوی مشتریان آسیایی از ایران ابراز تردید کرده اند.

اما در عین حال آنها اضافه کرده اند که کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس راهی را برای پرداخت پول و حمل محموله های فولادی از ایران و ادامه خرید محصولات فولادی نیمه تمام از ایران خواهند یافت.

منابع آگاه گفتند، در هفته منتهی به ۲۷ ژوئن مقادیر قابل توجهی بیلت فولادی تولید ایران برای تولید در ماه آگوست توسط شرکت ها و تجار خاورمیانه ای به قیمت هر تن ۴۹۸ تا ۵۰۳ دلار روی عرشه فروخته شده است.

یک محموله دیگر نیز توسط یک تاجر در منطقه به قیمت هر تن ۵۰۰ تا ذ۵۰۵ دلار روی عرشه فروخته شده است.

برآورد قیمت های هفتگی صورت گرفته توسط متال بولتن نیز نشان می دهد که قیمت بیلت فولادی صادراتی ایران در هفته منتهی به ۲۷ ژوئن با ۷ دلار کاهش به هر تن ۴۹۸ تا ۵۰۵ دلار بر روی عرشه رسیده است.

در عین حال، بخش عمده ورق های فولادی تولیدی ایران به جنوب شرق آسیا صادر می شود و قیمت ثبت شده در آخرین پیشنهادات ۵۰۵ دلار بر روی عرشه بوده است. مشتریان ورق های فولادی در جونب شرق آسیا گفتند، ورق های فولادی ایران با احتساب هزینه حمل ۵۴۰ تا ۵۴۵ دلار است و قیمت آن برای تحویل بر روی عرشه نیز ۵۰۵ تا ۵۱۰ دلار است.

برآورد قیمت های هفتگی صورت گرفته توسط متال بولتین نشان می دهد که قیمت ورق های فولادی صادراتی ایران بر روی عرشه در هفته منتهی به ۲۷ ژوئن هر تن ۵۰۵ تا ۵۱۰ دلار بوده که ۵ دلار نسبت به هفته گذشته افزایش نشان می دهد.

منبع: ایفنا
عناوین برگزیده
لزوم تغییر حکمرانی در حوزه معدن/ مهم‌ترین ظرفیت اقتصادی کشور چیست؟ / ۹۸ درصد ظرفیت‌های معدنی کشور را حبس کردیم/ آقای پزشکیان شما آخرین امید مردم ایران هستید و طرحی نو در اندازید
«بهرام شکوری» رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران در نشست «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور منتخب با فعالان اقتصادی:

لزوم تغییر حکمرانی در حوزه معدن/ مهم‌ترین ظرفیت اقتصادی کشور چیست؟ / ۹۸ درصد ظرفیت‌های معدنی کشور را حبس کردیم/ آقای پزشکیان شما آخرین امید مردم ایران هستید و طرحی نو در اندازید