تاریخ: ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۲۸
بازدید: ۹۸
کد خبر: ۱۶۰۳۴۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﺻﻨﻌﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ خبر داد؛

بومی سازی 35 هزار قطعه مورد نیاز صنعت فولادسازی

می متالز - ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﺻﻨﻌﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ از بومی سازی 35 هزار قطعه مورد نیاز صنعت فولادسازی توسط نیروهای متخصص ایرانی خبر داد و گفت: تشدید تحریم ها تاثیر مثبتی بر این صنعت گذاشت به طوری که ما در این زمینه به خودکفایی رسیدیم و بومی سازی را تقویت کردیم.
بومی سازی 35 هزار قطعه مورد نیاز صنعت فولادسازی

به گزارش می متالز، ﺳﻌﯿﺪ ﻗﺎﺳﻢ ﺯﺍﺩﻩ ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ گفت: موضوع بومی سازی در شرکت فولاد شادگان سالها است که آغاز شده و به طوری که می توان ادعا کرد این مهم در فولاد شادگان ریشه دارد؛ ‌بحث بومی سازی مقوله ای ریسک پذیر است اما به رغم وجود این مساله شرکت فولاد شادگان این ریسک را پذیرفت به طوری که به شرکت های مرتبط اجازه داد با سعی و خطا نتایج مطلوبی را در این حوزه کسب کنند.

ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ افزود: این مجموعه در همین راستا به سازندگان داخلی در تمامی بخش های مرتبط با این صنعت اعتماد کرد به طوری که امروز 35 هزار قطعه مورد نیاز این صنعت بومی سازی شده است و به عبارت دیگر بیش از 90درصد قطعات صنعت فولادسازی در این پروسه، داخلی سازی و از وابستگی به سایر کشورها خارج شد.

وی با اشاره به فعالیت واحد احیای شرکت فولاد شادگان، ادامه داد: در این بخش انواع قطعات مرتبط با صنعت فولادسازی تعمیر و در همین زمینه از منابع و متخصصان داخلی استفاده می شود به طوری که فارغ التحصیلان دانشگاه های مختلف هستند و هم اکنون در دفاتر مختلف فعالیت می کنند.

ﻗﺎﺳﻢ ﺯﺍﺩﻩ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا قطعات ساخته شده فولاد شادگان مورد استفاده سایر صنایع فولادسازی قرار می گیرد؟ بیان داشت: بی شک شرکت های فولادسازی به دلایل مختلف می خواهند مستقل عمل کنند اما شرکت فولاد شادگان آمادگی ارائه اطلاعات لازم در این راستا را به سایر شرکت های فعال در این عرصه دارد ضمن اینکه هم اکنون نیز تعامل خوبی میان متخصصان این شرکت با سایر شرکت های فولادسازی برقرار است.

وی با اشاره به تاثیر تشدید تحریم ها بر صنعت فولادسازی، ادامه داد: اعمال و تشدید تحریم ها صنعت فولادسازی ایران را دستخوش تغییر و متاثر کرد اما نکته مهم این است که تشدید تحریم ها تاثیر مثبتی بر این صنعت گذاشت به طوری که ما در این زمینه به خودکفایی رسیدیم و بومی سازی را تقویت کردیم.

ﻗﺎﺳﻢ ﺯﺍﺩﻩ تصریح کرد: اما در این بین نوسانات نرخ ارز مشکلات و محدودیت هایی را برای صنایع کشور از جمله صنعت فولادسازی و خاصه شرکت فولاد شادگان به همراه داشت این درحالی است که چنانچه فرصت صادرات محصولات این صنعت به سایر کشورها فراهم شود بی تردید شرایط بهتری را تجریه خواهیم کرد.

وی درباره کمبود سنگ آهن در افق 1404 ابراز داشت: ۶۵ درصد سهام فولاد شادگان متعلق به فولاد خوزستان و ۳۵ درصد باقی‌مانده نیز متعلق به سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و شرکت ملی فولاد است و زمانی که این انتقال صورت گرفت در توافق نامه آن قید شد تا 10سال ایمیدرو گندله فولاد شادگان را تامین کند اما متاسفانه این مهم انجام نشد به طوری که حتی یک کیلو گندله به این شرکت داده نشد البته در این باره مکاتبات فراوانی صورت گرفت.

ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ در همین رابطه یادآور شد: با توجه به اینکه فولادسازی شادگان زیرمجموعه فولاد خوزستان است بر همین اساس گندله مورد نیاز این شرکت را فولاد خوزستان تامین می کند اما در عین حال منابع مورد نیاز خود را با لحاظ قیمت، کیفیت و مسافت تهیه، خریداری می کنیم.

وی سهم تولید سالانه این شرکت را برابر با 1.5 درصد افق 1404 که برابر 830 هزارتن است عنوان کرد و بیان داشت: در این بین سودآوری و نقدینگی این شرکت به واسطه مدیریت مناسب مطلوب است.

ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ از برنامه ریزی برای افزایش بهره وری این مجموعه سخن به میان آورد و گفت: افزایش بهره وری با استفاده از راه کار های مختلف که مهمترین آن کاهش قیمت تمام شده است مورد توجه قرار گرفته است.

قاسم زاده بیان داشت: تامین منابع مورد نیاز این شرکت در حال حاضر وابسته به فاینانس کشور چین است و در این بین فولاد خوزستان در مواقع مورد نیز حمایت های لازم را صورت می دهد به طوری که بیش از 300 میلیارد تومان به این مجموعه ارائه داده است ضمن اینکه تسهیلات لازم را از بانک های مختلف برای پیشبرد طرح ها و پروژه های مختلف دریافت می کنیم.

وی جذب نیروی انسانی را یکی از راهبردهای اصلی فولادسازی شادگان عنوان کرد و افزود: این مهم سرلوحه امور فولاد شادگان است؛ درحال حاضر تعداد پرسنل شرکت فولاد شادگان به 1600 نفر رسیده است که در مقایسه با سال گذشته رشد دوبرابر داشته است. یکی از مهمترین مولفه های این امر بهره مندی نیروهای بومی است در همین راستا بیش از 75درصد از پرسنل این شرکت را افراد بومی تشکیل می هد که در این بین 95درصد افراد ساکن خوزستان و 5درصد ساکن سایر شهرها هستند.

به گفته ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ،  در حوزه آموزش و توسعه شاهد فعالیت نیروهای خوش فکر و خلاق در این صنعت هستیم که بی تردید آینده صنعت فولاد شادگان به دست این جوانان اداره خواهد شد و حرکت رو به رشدی را طی خواهد کرد.

وی در ادامه با اشاره به تداوم بحران کرونا و تاثیر آن بر عملکرد بخش های مختلف کشور، ادامه داد: شرکت فولاد شادگان از ابتدایی ترین روزهای ورود این ویروس به کشور که مربوط به اسفند ماه سال گذشته می شود تاکید ویژه ای بر رعایت پروتکل های بهداشتی داشت و تاکنون به این مهم اهتمام ویژه ای دارد.

قاسم زاده درباره فعالیت این شرکت در حوزه مسوولیت‌های اجتماعی گفت: با راه‌اندازی فولاد شادگان شاهد تغییر چهره شهر و تحرک آن بوده‌ایم. این واحد فولادی نیز در زمینه مسوولیت‌های اجتماعی خود در حد توان خود، مجموعه گام‌های مهمی را برداشته است. برای نمونه در دوران شیوع بیماری کرونا یک میلیارد و صد میلیون تومان به تجهیزات بیمارستانی شادگان کمک کرده‌ایم. همچنین در زمینه کمک به روستاها و پل‌سازی نیز اقدام‌هایی انجام داده‌ایم اما در حوزه مدرسه سازی با توجه به بودجه اندک ورود جدی نداشته ایم که این مهم در دستور کار این شرکت قرار دارد.

ﻣﺪﯾﺮﻋﺎﻣﻞ ﺷﺮﮐﺖ ﻓﻮﻻﺩ ﺷﺎﺩﮔﺎﻥ در پایان درباره ورود شرکت صنعت فولاد شادگان به بازار سرمایه خاطرنشان کرد: شرکت فولاد شادگان تاکنون به بازار سرمایه ورود نیافته است اما این امر در برنامه های پیش روی شرکت قرار دارد.

منبع: شما نیوز
عناوین برگزیده