تاریخ: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۰
بازدید: ۱۳۶
کد خبر: ۱۶۱۰۲۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رونمایی از پروژه‌های شستا در سال جهش تولید با حضور وزیر رفاه

می متالز - با حضور وزیر رفاه، از چندین پروژه در سال جهش تولید از جمله ارتقای فناوری ۱۰۰۰ سایت به نسل اینترنت ۴.۵G توسط شرکت رایتل، راه اندازی سامانه سیمان یاب توسط شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین و دو محصول پارچه کیسه هوا (ایربگ) رونمایی شد.
رونمایی از پروژه‌های شستا در سال جهش تولید با حضور وزیر رفاه

رونمایی از پروژه‌های شستا در سال جهش تولید با حضور وزیر رفاه

به گزارش می متالز، محمد شریعتمداری در مراسم رونمایی از قریب 200 محصول جدید و افتتاح بیش از 14 پروژه بازسازی توسعه‌ای شستا اظهار کرد: معاونت‌های وزارتخانه هر کدام برای تحقق اهداف در آن حوزه در تلاشند تا بتوانند اقدامات موثرتری را در ماه‌های باقی مانده از عمر دولت انجام دهند که نباید به هیچ وجه اجازه دهیم افولی در اقدامات رخ دهد.

وی خطاب به مدیران شستا گفت: به هیچ وجه از سرعت شستا کم نکنید و با قوت تا آخرین روز پروژه‌های‌های نیمه کاره را تکمیل و تلاش کنید تا آنها را به اتمام برسانید.خوشحالم که نظم در کنار شفافیت را به کار گرفته‌اید و یکی از افتخارات بزرگ شستا این بود که صورت‌های مالی را در کدال ارائه کرد که در عمر شستا سابقه نداشت.

وزیر رفاه با بیان اینکه صورت‌های مالی شفاف و گویا و قابل عرضه به مردم با داشتن کدال بورس قدم اول نظم و انضباط است و اگر خوب عمل کنیم گام‌های بعدی را هم می‌توانیم مصمم برداریم افزود: توجه ویژه به تحقق بودجه بسیار مهم بود و تلاش کردید در چارچوب برنامه عملیاتی کار کنید و کار با این نظم و ترتیب باید در شرکت‌ها ادامه یابد.

شریعتمداری ادامه داد: برای ایجاد سامانه‌های شفافیت قدم‌های خوبی برداشتیم. همچنین شفافیت یک دستور اداری بود که بعد از تعهدم به نمایندگان مجلس در جلسه رای اعتماد در دستورکار قرار گرفت و شستا گل سرسبد انجام فعالیت‌های شفاف ساز بود که در این عرصه قدم‌های خوبی برداشته است. قبلا هم از برنامه‌های شفافیت رونمایی کرده‌ایم و عده‌ای به ناحق انتقاد می‌کنند که چرا از شفافیت زیاد می‌گوییم.

وی با بیان اینکه در هرگوشه‌ای از وزارتخانه اگر کار نوآورانه ای در این زمینه انجام شود آن را رونمایی خواهیم کرد افزود: از هرکار نویی درباره شفافیت در مجموعه وزارتخانه رونمایی می‌کنیم. شفافیت عملی و واقعی مهم است و دنبال شفافیت نمادین و سمبلیک نیستیم.

وزیر رفاه تصریح کرد: شفافیت، دسترسی مدیران به داده‌های کلیدی را تقویت می‌کند و هم ابزارهای اطلاع رسانی را به ذینفعان کلیدی در اختیار قرار می‌دهد تا در جریان قرار بگیرند که در این سازمان چه می‌کنیم علاوه بر اینکه کیفیت مدیریت نیز یکی دیگر از اهداف شفافیت است.

شریعتمداری با بیان اینکه سیستمی شدن دسترسی به اطلاعات در شستا نهادینه شده و استفاده پذیری در مجموعه شستا هم باید با ایجاد بسترهای مناسب به طور کامل محقق شود اظهار کرد: ما این حرکت را ادامه خواهیم داد.

وی به ظرفیت شستا در راستای جهش تولید اشاره کرد و گفت: جهش تولید فقط دستور ابلاغی رهبری برای یک سال نبود و باید در ادامه مسیر هم دنبال شود و تداوم یابد و با توجه به اینکه شستا به بلوغ رسیده حرکت به سمت دانش بنیان کردن فعالیت‌ها را نیز باید در دستورکار قرار دهد.

وزیر رفاه با تاکید بر اینکه از این پس هر کالایی که قابل عرضه در بورس است را در غیر بازار بورس ارائه نکنید، افزود: عرضه کالاهایی که قابلیت عرضه در بورس دارد به غیر بازارهای بورس ممنوع است. تا چندسال قبل فقط سه محصول در بازار بورس عرضه می‌شد که امروز به 28 محصول رسیده است و باید تلاش کنیم هرکالایی قابلیت عرضه در بورس دارد عرضه آن در خارج از بورس ممنوع شود.

شریعتمداری تصریح کرد: ما مسوولیت داریم از سهامداران خردی که سهام شرکت‌های شستا را دارند صیانت کنیم. در تلاش بودیم بیمه‌ای را برای حمایت از سهامداران خرد در دولت ایجاد کنیم، شورایی در این زمینه فعال و مشغول است و از مدیرعامل شستا می‌خواهم طوری اقدامات را نهادینه کنند که سهامداران خرد از سرمایه گذاری خود در این مجموعه بهره مند شوند. اگر نتوانیم با راهکارهای مناسبی از این سرمایه گذاران صیانت کنیم جفا در حق مردم است و باید تلاش کنیم این مهم را محقق کنیم.

به گزارش تسنیم؛ محمد رضوانی فر مدیر عامل شستابا بیان اینکه بر اساس وعده‌ای که دادیم تقریبا هر 45 روز یک برنامه مشابه تا پایان فرصت خدمت در دولت خواهیم داشت گفت: امروز نیمی از هلدینگ‌ها فرصت یافتند که طرح‌ها و محصولاتشان را ارائه دهند و در پایان امسال یا ابتدای سال آینده هلدینگ‌های دیگر نیز پروژه‌هایی را آماده بهره برداری می‌کنند.

وی تصریح کرد: شماری از پروژه‌ها در نوبت افتتاح هستند. هر 45 روز یک برنامه مشابه با همین کیفیت خواهیم داشت. از ابتدای سال 99 تقریبا 33 پروژه به ارزش 1600 میلیارد تومان را به بهره برداری رساندیم و 80 پروژه به ارزش 1800  میلیارد تومان نیز آماده بهره برداری است و در مجموع 256 پروژه در حال اجرا به ارزش بیش از 40 هزار میلیارد تومان در مجموعه شستا داریم.

رضوانی فر افزود: مجموعه شرکت‌های زیان ده که در سال 96 حدود 40 مورد بود به کمتر از شش شرکت در سال جاری رسیده است و از 166 شرکت تحت مدیریت بیش از 160 شرکت سود ده هستند و از متوسط صنعت هم سوددهی بالاتری دارند. در طول یک سال و چندماه گذشته بیش از 71 شرکت افزایش سرمایه شان عملیاتی شده است و اجرای پروژه‌ها و امکان سرمایه در گردش را فراهم تر کردیم. بالغ بر 13 هزار و 700 میلیارد تومان افزایش سرمایه داشته‌ایم و سرمایه ما به 14200 میلیارد تومان می‌رسد.

مدیرعامل شستا با اشاره به اینکه شفافیت یک نمایش سازمانی نیست بلکه یک باور سازمانی است ادامه داد: اثر شفافیت در مجموعه‌های مختلف ما ملموس است و بیش از 24 سامانه به صورت جدی و عملیاتی و قابل استفاده در دسترس است. اکنون 28 محصول ما در بورس ارائه می شود در حالی که قبلا سه محصول بود.

رضوانی فر به روند تصمیمات و اقدامات مجموعه شستا در حوزه بازار سرمایه و بورس اشاره و عنوان کرد: بورس در کمتر از 11 ماه گذشته دو دوره کاملا متفاوت را تجربه کرد. یک دوره افول و یک دوره رونق داشتیم. دوره رونق تا مرداد امسال ادامه یافت و شاخص به بیش از دو میلیون رسید و بعد دوره افول که شاخص بورس به یک میلیون و 300 هزار رسیده است. مهم این است که قضاوت درباره عملکرد متناسب با این دو دوره باشد.

یاسر رضاخواه، مدیرعامل رایتل در مراسم رونمایی از قریب 200 محصول جدید و افتتاح بیش از 14 پروژه بازسازی توسعه ای شستا که در  مجموعه تلاش وزارت رفاه برگزار شد به اعلام جزئیات پروژه ارتقای فناوری 1000 سایت از تکنولوژی 4G به LTE توسط رایتل پراخت.

وی با بیان اینکه هدف ما این بود که سرعت شبکه رایتل را با توجه به اینکه کرونا باعث افزایش ترافیک شده بود  بالا ببریم تا مردم خدماتی چون دورکاری و شرکت در کلاس‌ها و غیره را با سرویس خوبی دریافت کنند گفت: رایتل نخستین اپراتوری بود که اینترنت نسل سه را آورد ولی به علت محدودیت‌ها کمی عقب افتاد.

مدیرعامل رایتل افزود: اکنون نسل 4.5G آخرین ورژن تکنولوژی است. ما 1000 سایت را در 69 روز به 4.5G ارتقا دادیم که جای افتخار است که در زمان محدود با هزینه بسیار کم و کیفیت خوب این کار را انجام دادیم. رایتل اولین سال سودده خودش را تجربه کرد و تا پایان سال 300 میلیارد تومان برآورد سود داریم.

رضاخواه با بیان اینکه به مجرد اینکه کشور وارد قرنطینه کرونا شد سرعت ترافیک در هر سه اپراتور افت کرد گفت: دو اپراتور رقیب سرعت ثابتی داشتند اما ما سرعت را توسعه دادیم و به عدد 12 و 13 مگابیت در ثانیه رسیدیم. اتفاق فرخنده بعدی این است که تعداد مشترکانمان ما در چند هفته اخیر افزایش یافته و به عنوان اپراتوری که 5 درصد سهم بازار را دارد روزانه 10 هزار سیمکارت جدید می‌فروشیم در حالی که در مجموع 30 هزار سیمکارت فروخته می‌شود. ترافیک ما از 600 ترابایت در شبکه به بالای 920 ترابایت متوسط هفتگی رسیده است.

رضا جمارانیان، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین نیز در این مراسم به اعلام جزئیات راه اندازی سامانه سیمان یاب پرداخت و به تغییر و تحولات ایجاد شده در سودآوری سیمان اشاره کرد و گفت: بزرگترین هولدینگ سیمانی کشور را داریم و در راستای سیاست‌های مجموعه برای افزایش سود و ثروت سهامداران طی سال برنامه ریزی‌های مختلفی انجام شد.

وی افزود: سود خالص تجمیعی از بابت شرکت های مدیریتی در سال 97 بالای 600 میلیارد تومان بود که برای پایان سال 99 به حداقل 2700 میلیارد تومان می رسد. در سود تلفیقی مجموعه در پایان 31 اردیبهشت سال 97 بالغ بر 450 میلیارد تومان بود که در سال 98 به 1500 میلیارد تومان رسید و برای اردیبهشت سال 1400 به 3700 میلیارد تومان خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری سیمان تامین با اشاره به اینکه این در حالی است که قیمت سیمان توسط دولت مشخص می شود گفت: کل افزایش قیمت سیمان پایان تیرماه صورت گرفت و اجازه افزایش تا 20 درصد به ما داده شد در حالی که رشد عوامل قیمت تمام شده بسیار بیشتر بود. هزینه حمل و نقل بیش از سه برابر شد. حقوق و دستمزد کارگری افزایش یافت و در پاییز امسال قطعی برق هم داشتیم که تولید ما را تحت تاثیر قرار داد. با وجود همه اینها می توانیم به سود بالای 300 میلیاردی برسیم.

وی با اشاره به بورسی شدن شرکت های زیرمجموعه این هولدینگ گفت: سه شرکت بزرگ زیرمجموعه، عرضه اولیه داشتند که اکنون عرضه اولیه سیمان آبیک را در دستورکار داریم و دو ماه پیش موافقت هیات پذیرش بورس را گرفته ایم  و مراحل در حال طی شدن است. در راستای شفافیت بحث صنعت سیمان قدمت بالای 80 سال دارد و در بخش تولید بسیار خوب کار شده است. ظرفیت تولید و توزیع 90 میلیون تن سیمان در کشور وجود دارد و پیش بینی می شود مصرف امسال 50 میلیون تن باشد. 40 میلیون تن ظرفیت مازاد داریم که برای صادرات و ذخیره می تواند مورد نظر باشد.

عناوین برگزیده