به گزارش می متالز، مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران به انتشار اخبار استخراج سرب در منطقه حفاظت شده گلستانک و ناصرآباد کجور نوشهر اشاره کرد و گفت: معادن سرب ناصرآباد کجور در سال ۱۳۳۴ پروانه اکتشاف و در سال ۱۳۳۵ مجوز بهره برداری دریافت کرد و پس از مدتها فعالیت متروکه شده بود.
ابراهیمی افزود: بر اساس مصوبات کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید مقرر شده است در خصوص فعال شدن دوباره معادن متروکهای که ذخایر قابل توجهی دارند تصمیم گیری شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران تصریح کرد: معادن سرب ناصرآباد کجور نیز فعلا در مرحله امکان سنجی و اکتشاف قرار دارد و اگر مشخص شود ظرفیت سرب قابل توجهی در منطقه وجود دارد مطالعات برای فعال شدن دوباره آن آغاز خواهد شد.
ابراهیمی گفت: معادن سرب ناصرآباد روباز نیست و در عمق زمین قرار دارند و اینکه اعلام شود فعال شدن این معادن سبب ایجاد گرد و خاک میشود درست نیست.
او در پاسخ به این اینکه اهالی از تردد کامیونها و ایجاد گرد و خاک در منطقه نگران هستند، افزود: در خصوص معادن شن و ماسه تصمیم گرفته شد که همه رمپهای ورودی به این معادن آسفالت شود که این اتفاق افتاد و چنانچه معادن ناصرآباد فعال شود میشود شرکت بهره بردار را نیز موظف به اینکار کرد.
ابراهیمی در خصوص اینکه برخیها معتقدند منطقه ناصرآباد محل زیست مرال، شوکا، کل و بز، پلنگ، گراز و گرگ است و فعال شدن معادن سبب از بین رفتن حیات وحش میشود، گفت: ناصر آباد وصل به روستا است و نه تنها محل زیست گونههای حیات وحش نیست بلکه هیچ ارتباطی به گلستانک و مناطق حفاظت شده ندارد.
مدیر کل محیط زیست مازندران با بیان اینکه محیط زیست برای ورود افراد به منطقه گلستانک محدودیتهایی را در نظر گرفته است افزود: چگونه ممکن است مجوز ایجاد معدن در این منطقه حفاظت شده داده شود؟