تاریخ: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۰۵:۲۹
بازدید: ۲۱۳
کد خبر: ۱۶۲۰۶۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
معاونت امور معادن فولاد مبارکه:

ورود فولاد مبارکه به حوزه معدن تحول جدی را رقم خواهد زد

می متالز - معاون امور معادن فولاد مبارکه اظهار کرد: این شرکت آمادگی لازم برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف معدنی را دارد اما نیازمند ایجاد بستر مناسب از سوی نهادهای حاکمیتی است.
ورود فولاد مبارکه به حوزه معدن تحول جدی را رقم خواهد زد

به گزارش می متالز، یاسر طیب نیا در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی ایران‌متافو با اشاره به دوره فعالیت تقریبا یک ساله این معاونت اظهار کرد: با توجه به استراتژی‌های شرکت فولاد مبارکه در ورود به صنایع بالادستی، معاونت امور معادن این شرکت تاسیس شد. از زمان تاسیس این معاونت تا کنون فعالیت شرکت فولاد مبارکه در حوزه اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی شامل سنگ‌آهن آغاز شده و با جدیت در حال ادامه است، اما نتیجه گیری در این حوزه نیازمند زمان قابل توجهی بوده و در کوتاه مدت نمی‌توان انتظار دستاوردهای ملموس را داشت. 

وی افزود: آنچه بیش از همه شرکت فولادمبارکه را در رسیدن به اهداف خود یاری می‌کند، استراتژی‌های وزارت صمت، ایمیدرو و به طور کل نهادهای حاکمیتی است. باید توجه داشت که فولادمبارکه با در دست ​داشتن ۴۵ درصد از فولاد کشور یکی از پیشران‌های اصلی توسعه کشور محسوب می‌شود. 

معاون معدنی فولادمبارکه خاطرنشان کرد: این شرکت ظرفیت تحول آفرینی، فراهم کردن فناوری‌های روز دنیا و مواردی از این قبیل را برای هر حوزه‌ای که وارد شود را دارد. در حوزه معدن نیز ورود فولادمبارکه می‌تواند تحول جدی را در این بخش رقم زند اما این مسئله مستلزم فراهم شدن بستر لازم از سوی نهادهای حاکمیتی است. 

طیب نیا تاکید کرد: ما آماده ریل‌گذاری برای سرمایه‌گذاری در حوزه های مختلف معدنی هستیم اما بستر آن باید توسط نهادهای حاکمیتی آماده شود. شرکت فولادمبارکه برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های اکتشاف و استخراج سنگ‌آهن اعلام آمادگی کرده اما برای اجرای آن لازم است تا محدوده‌های دارای پتانسیل در اختیار فولادمبارکه گذاشته شود. 

وی ادامه داد: به علاوه این شرکت آمادگی دارد تا در حوزه اکتشافات هوایی سرمایه‌گذاری کند؛ حوزه ای که نیازمند سرمایه گذاری قابل توجه است. با تعاملات سازمان زمین شناسی دارد قراردادهایی با این سازمان منعقد کند و اکتشافات هوایی توسط آنها انجام شود. 

وی افزود: سازمان‌ها و نهادهای حاکمیتی مانند سازمان زمین‌شناسی ممکن است با محدودیت‌های بودجه‌ای مواجه باشند بر همین اساس شرکت فولاد مبارکه می‌تواند معین این سازمانها باشد و کارهای اکتشاف را در قالب مشارکت به پیش ببرد. 

معاون امور معادن فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: هم اکنون قراردادهای تحقیقاتی و اکتشافی کوچک مقیاس و محدود با سازمان زمین شناسی شروع شده اما ظرفیت گسترش این فعالیت ها وجود دارد. 

طیب نیا افزود: بستری که ما انتظار داریم این است که محدودیت‌های قانونی برای ما برداشته شود و امکان فعالیت در حوزه اکتشاف داده شود. کشورهای پیشرو در حوزه صنایع معدنی، اکتشاف و استخراج، زمینه را برای سرمایه‌گذاران دارای اهلیت فراهم می‌کنند؛ شرکت فولاد مبارکه این اهلیت را دارد بنابراین بستر لازم باید برای آن فراهم شود تا بتواند ورود جدی به این حوزه داشته باشد.

عناوین برگزیده