به گزارش می متالز به نقل از ایمیدرو، مهدی کرباسیان در جلسه مجمع عمومی سالیانه صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی(سال 96) که با حضور اعضای هیأتمدیره صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی برگزار شد ضمن تأکید بر ثبت افزایش سرمایه صندوق تا 143 میلیارد تومان افزود: هدف از راهاندازی صندوق، توسعه و حمایت از معادن است و بهطور حتم باید زمینه افزایش سرمایه لازم برای تحقق این مهم انجام شود.
وی افزود: ثبت افزایش سرمایه صندوق، حمایت از معادن کوچک، توسعه معادن روستایی، انجام فعالیتهای پژوهشی برای معرفی هر چه بهتر نقش توسعهای صندوق بیمه معدنی در دولت و مجلس و همچنین توجه به عملیاتهای اکتشافی در اولویت برنامههای صندوق قرار گیرد.
وی تصریح کرد: توجه به عملیاتهای اکتشافی از جایگاه بالایی برخوردار است و در این زمینه حمایت از معادن و شرکتهای کوچک باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس هیأتعامل ایمیدرو در بخش دیگری از صحبتهای خود عنوان کرد: سرمایهگذاری در بخش زغالسنگ بایستی مورد توجه قرار گیرد چراکه میزان تولید فعلی برای تأمین نیاز کشور کافی نیست. نیاز است تا دولت با رویکرد حمایتی که از بخش معدن و صنایع معدنی دارد؛ در ادامه نیز کمکرسان بخش زغالسنگ برای تأمین نیاز داخل باشد.
کرباسیان ضمن قدردانی از اقدامات صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی در امر توسعه معادن روستایی، اعلام کرد: این صندوق میتواند با انجام یک کار پژوهشی کوتاهمدت برای معرفی جایگاه و نقش توسعهای که دارد؛ کار مطالعاتی کند و با تهیه یک طرح جامع؛ زمینه جلب توجهات دولت و مجلس را فراهم کند.
وی ادامه داد: بیشک ارائه طرح جامع منجر به این میشود تا گامهای اساسی در افزایش اعتبارات صندوق و پیشبرد برنامههای توسعهای آن برداشته شود.
در ادامه این جلسه، فرید دهقانی مدیرعامل صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی به تشریح گزارش عملکرد 5 ماهه این مجموعه پرداخت و گفت: این صندوق فعالیتهای حمایتی در حلقههای مختلف زنجیره ارزش سرمایهگذاری بخش خصوصی معدن و صنایع معدنی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی از صدور حدود 220 میلیارد تومان بیمهنامه برای طرحها خبر داد افزود: انعقاد توافق نام همکاری حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی ازجمله اقدامات این صندوق بوده است. با اجرایی شدن این توافقنامه، حدود 1200 میلیارد تومان تسهیلات ارزانقیمت به بخش معدن و صنایع معدنی تزریق خواهد شد.
دهقانی با بیان اینکه پیگیری و انعقاد توافقنامه همکاری شرکت ملی مس ایران و صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی از دیگر اقدامات صندوق به شمار میرود، گفت: با اجرایی شدن این قرارداد و با تضامین اعطایی از طرف صندوق بیمه، خطوط فرآوری و کنسانتره سازی معادن کوچک مقیاس مس فعال شده است.
وی ادامه داد: عملاً این موضوع گامی مؤثر در جهت احیاء نهضت فرآوری و تضمین تهیه بخشی از خوراک کنسانتره شرکت ملی مس است.
طبق اعلام دهقانی؛ یکی از راهکارهای افزایش بهرهوری و شفافسازی و کاهش بروکراسی اداری، مکانیزاسیون سیستم درخواست و بررسی بیمهنامهها توسط صندوق است.
وی افزود: با توجه به طولانی بودن زمان درخواست، بررسی و معرفی به بانک در صندوق طی سالهای گذشته، این موضوع یکی از موارد مهمی بود که باید در جهت شفافیت و افزایش رضایتمندی مشتریان صورت میگرفت. تقریباً پروژه مکانیزاسیون ارتباط با مشتریان 80 درصد پیشرفت پروژه داشته است و پیشبینی میشود تا مرداد سال جاری رونمایی شود.
دهقانی افزایش سقف اعتباری صندوق از 3 برابر به 4 برابر موجودی در بانک ملت، بازسازی ساختمان صندوق و مذاکره با شرکت ولوو جهت واردات ماشینآلات از دیگر اهداف صندوق بیمه معدنی را از دیگر اقدامات و برنامههای صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی نام برد.