تاریخ: ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۳۶
بازدید: ۱۶۳
کد خبر: ۱۶۳۴۵۷
سرویس خبر : آهن و فولاد
رییس شرکت ملی فولاد ایران بیان کرد:

سال 1400 سال کلیدی برای شرکت ملی فولاد است/ طرح جامع فولاد با نگاه به مزیت های کشور پیش می رود

می متالز - امیرحسین نادری رییس شرکت ملی فولاد ایران بیان کرد: سال 1400 برای ما سال بسیار کلیدی است. ما باید در این سال حدقل از 7 طرح فولادی 2 طرح را به بهره برداری برسانیم.
سال 1400 سال کلیدی برای شرکت ملی فولاد است/ طرح جامع فولاد با نگاه به مزیت های کشور پیش می رود

به گزارش می متالز، نادری در حاشیه نمایشگاه تخصصی بومی سازی قطعات و تجهیزات شرکت ملی فولاد، درباره اقدامات این شرکت در حوزه بومی سازی، اظهار کرد: مهمترین اقدام تشکیل واحد بومی سازی و توانمند سازی در شرکت ملی فولاد ایران بود. پس از آن شناسایی تامین کنندگان در کشور از دیگر اقداماتی بود که همکاران بنده با تشکیل گروه های کارشناسی  توانمندی ها را بررسی و موفق شدند بسیاری از مجموعه ها را به واحدهای فولادی معرفی کنند.

وی با اشاره به راه اندازی واحد فولاد قائنات، افزود: بدلیل تحریم ها در برخی موضوعات در این واحد با محدودیت مواجه شدیم اما موفق شدیم این مجموعه ها را در کشور بومی سازی کرده که خود یک موفقیت بسیار بزرگ بود. در آن سوی ماجرا نیز شاهد اشتغالزایی وسیعی هستیم که آن هم اتفاق بسیار مهمی است.

نادری تصریح کرد: به دنبال آن هستیم با استفاده از دانش موجود در کشور و همچنین سابقه 40 ساله کشور در حوزه فولاد سازی، مجموعه ها را سازماندهی کرده و در پروژه های جدید از آنها استفاده کنیم.

رییس شرکت ملی فولاد ایران در زمینه همکاری با دانشگاه های کشور نیز بیان کرد: در نمایشگاه بومی سازی مجموعه جهاد دانشگاهی و مجموعه هایی که حرفی برای گفتن در حوزه فولاد دارند، حضور پیدا کرده و ما با آنها تفاهم نامه همکاری داریم.

وی همچنین درباره اولویت های این مجموعه برای سال 1400، اظهار کرد: سال 1400 برای ما سال بسیار کلیدی است. ما باید در این سال حدقل از 7 طرح فولادی 2 طرح را به بهره برداری برسانیم. همچنین امیدوار هستیم در سال 1401 تمامی 7 طرح فولادی به بهره برداری برسد که 3.5 میلیون تن فولاد به ظرفیت کشور اضافه می شود که ارز آوری بسیار خوبی به همراه دارد.

نادری تصریح کرد: به طور کلی سال 1400 سال بسیار پرکاری برای همکاران بنده خواهد بود.

وی همچنین درباره طرح جامع فولاد بیان کرد: طرح جامع فولاد با نگاهی به طرح آمایش سرزمین کشور و پتانسیل های موجود تدوین و سالانه مورد پایش قرار می گیرد. البته در مقطعی طرح جامع فولاد با طرح توازن فولاد جابه جا شد که در آن گفته می شد چه منابعی منجر به تولید چه محصولاتی می شود. اینکه چه محصولات کیفی باید در چه نقاطی از کشور تولید شود، در طرح توازن مغفول مانده بود. ما در تلاش هستیم تا طرح جامع فولاد را با نگاهی به مزیت های موجود کشور بازنگری کرده و با نگاه ویژه وزارت صنعت، معدن و تجارت این موضوع را پیش می بریم.

نادری تصریح کرد: زمانی که طرح جامع فولاد انجام شود، سود آن به صورت متوازن در تمام نقاط کشور تقسیم خواهد شد.

وی همچنین درباره قیمت فولاد اضافه کرد: با توجه به اینکه نیاز داخلی پررنگی در کشور دیده می شود و نظام توزیع آن دچار مشکل است، نوساناتی مشاهده می شود اما نباید فرصت صادرات را از دست داد. فرصت صادرات زنجیره فولاد همیشگی نیست، در حال حاضر با یک پیک جهانی همراه هستیم و کاهش قیمت ریال در مقابل ارزهای خارجی فرصت خوبی را برای مجموعه های تولیدی ایجاد کرده تا  سودآوری داشته و هزینه های توسعه ای خود را تامین کنند. البته باید نیاز داخلی نیز شناسایی و به طور حتم تامین شود.

منبع: می متالز
عناوین برگزیده