به گزارش می متالز، محمدصادق چیت ساز عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف فروشندگان آهن و فولاد تهران، با ارزیابی تاثیرگذاری قیمت دلار بر تامین مواد اولیه گفت: تامین مواد اولیه همچون سنگآهن، آهن قراضه و آهن اسفنجی به دلیل افزایش قیمت ارز و تورم رکودی با رشد مواجه شده بوده اما با کاهش این مواد، قیمتها به حالت عادی بازگشت.
وی ادامه داد: از روز چهارشنبه 17 مرداد مواد خامی همچون تختال و شمش فولادی که در بورسکالا عرضه شد که باید 75 درصد تبدیل به میلگرد، ورق و تیرآهن شوند ضمن آنکه این محصولات باید مجددا بر اساس مصوبه این بازار قیمتگذاری و در بورسکالا به فروش میرسید.
وی در ادامه با اشاره به کاهش قیمت الکترود گرافیتی اظهار کرد: به موازات افزایش نرخ جهانی الکترود، قیمت جهانی فولادیها نیز سیر صعودی به خود گرفت اما کاهش 4 هزار دلاری این محصول و رسیدن قیمت به 24 تا 23 هزار دلار در تن، باعث آرام شدن جو بازارهای فولاد و متناسب شدن قیمتها شد.
چیت ساز با تاکید بر اینکه افزایش احتمالی تعرفه صادرات هند، می تواند سبب تشدید روند افزایشی قیمت الکترود شود ادامه داد: برای تامین الکترود می توان اقدام به واردات از چین یا برزیل کرد و در این زمینه تنها به هند وابسته نخواهیم بود.