به گزارش میمتالز، این واحد نورد سرد در زمینی به مساحت ۵۰ هزار مترمربع و با زیربنای حدود ۳۰ هزار مترمربع در طول مدت ۱۸ ماه احداث میشود.
حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی آل هاشم امام جمعه تبریز، اسکو آذرشهر روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات احداث این واحد نورد سرد گفت: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی ترویج تولید ملی است و این مجموعه برای شکوفایی و اقتصاد مقاومتی و رشد تولید ملی تلاش کرده اند.
استاندار آذربایجان شرقی نیز گفت: تولیدکنندگان و صنعتگرها در عرصه جنگ اقتصادی، تمام توان هایشان را در طبق اخلاص قرار داده اند و برای رونق اقتصادی کشور و میهن اسلامی تلاش میکنند.
محمدرضا پورمحمدی تاکید کرد: امروزه صنعت برق کشور حتی استان ما بیشتر از هر چیز نیاز به شرکتهای پستهای توزیعی دارد که شرکت پارس ساختار به عنوان مالک واحد نورد سرد قدمهای بزرگی در این زمینه برداشته است.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: یکی دیگر از نیازهای کشور، صنعت فولاد و تولید ورقهای گالوانیزه به مقدار بیش از ۲۰۰ هزار تن در سال میباشد که این افزایش ظرفیت را توسط شرکت پارس ساختار را شاهد هستیم.
پورمحمدی گفت: صنعت فولاد استان آذربایجان شرقی، که در برخی حوزهها نیز نقش ملی ایفا میکنند، مدیون انسانهای بزرگی است که کارهای بزرگی انجام داده اند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه، فولاد، صنعت مادر و پایه است که اعم از کشتیرانی و خودروسازی تا تولید لوازم خانگی و بخشهای مختلف صنعت ساختمان و تولید کشور به آن وابسته است، افزود: باید از این کار تولیدی حمایت شود و به کمک نمایندگان استان زنجیره تولید فولاد را در استان مان که بعضا در تامین مواد اولیه مشکل دارد، تکمیل کنیم.
وی گفت: در طرح آمایش استان تلاش میکنیم سازماندهی و ساماندهی مکانی برای محل استقرار فولاد در استان را لحاظ کنیم تا مشکلات این صنعت را به حداقل برسانیم.
پورمحمدی اظهار داشت: با مصوبه دولت و طی حکم وزیر صمت، مسوولیت ستاد توسعه تجارت و همکاریهای صنعتی و بازرگانی با جمهوری آذربایجان مخصوصا در بازسازی و رونق بخشهای صنعتی و بازرگانی به استان آذربایجان شرقی واگذار شده است.
وی افزود: وزارت صمت همچنین در بحث تنظیم بازار، مسوولیت تنظیم بازار و قیمتهای منطقه ۶ را به آذربایجان شرقی داده و ما در ارتباط با تنظیم بازار و قیمتها از صنعتگرها دعوت به همکاری و مساعدت نموده ایم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه صنعت فولاد نقش صادرات محوری دارد، باید قدمهای بزرگی برای توسعه آن برداریم و کمک کنیم تا این نقش را برای توسعه ارتباطات تجاری با کشورهای همسایه مخصوصا با جمهوری آذربایجان به شایستگی انجام دهیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه شرکت پارس ساختار در مسیر جهش تولید و اجرای استراتژیهای وزارتخانه قدم برداشته است، افزود: امروز ما شاهد دو اتفاق مهم هستیم که یکی ارتقای ظرفیت ورقهای گالوانیزه و دیگری افزایش ظرفیت تولید تا سقف ۵۰۰ هزار تن در ورق سرد هستیم.
حبیب امین زاده افزود: آذربایجان شرقی یکی از استانهایی است که در مسیر تولید انواع لوازم خانگی صاحب آمار و تولید است و ارتقای ظرفیت ورقهای گالوانیزه موجب تکمیل زنجیره ارزش و زنجیره تامین نیازهای صنعتی استان میشود.
وی افزود: استان ما نزدیک به ۱۸ واحد تولید و فرآوری مصنوعات فولاد دارد که موجب اشتغالزایی نزدیک به ۱۷ هزار نفر شده است.
امین زاده گفت: تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن ورق سرد، موجب میشود که سوءستفاده ناشی از کمبود آن در کشور برطرف شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اظهار امیدواری کرد: تا پایان سال ۱۴۰۰ ضمن اینکه واحد تولید ورق سرد در استان راه اندازی شود، مقدمات جدید برای تکمیل زنجیره تامین ورقهای ناشی از نورد گرم که یکی از کالاهای مورد نیاز اساسی استان است، نیز تولید شود.
وی افزود: آذربایجان شرقی از نظر تولید و سرمایه گذاری مقاطع طولی فولادی رتبه اول کشور را دارد.
مدیر عامل و رئیس هیات مدیره گروه صنعتی مالک این مجموعه فولاد نیز گفت: با تکمیل عملیات احداث واحد نورد سرد، توان تولید و خط اسیدشویی شرکت صنایع فولاد شهریار تبریز که به دست متخصصان داخلی این شرکت و گروه صنعتی پارس ساختار بومی سازی شده، افزایش مییابد.
جلیل نواده اباذر افزود: اجرای این پروژه در سال جهش تولید آغاز شده و با تکمیل برای ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و تعداد بیشتری به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد میشود.