به گزارش میمتالز، کشف گنجینه زیر خاکی در سال ۸۶ سر و صدای بسیاری به پا کرد. عملیات لولهکشی سازمان آب و فاضلاب خوزستان در تاریخ ۹ اردیبهشت ۸۶ منجر به کشف گنجینهای متعلق به ۶۰۰ تا ۷۰۰ پیش از میلاد در تپه باستانی جوبجی در روستایی به همین نام از توابع رامهرمز خوزستان شد. این تپه هنگام حفاریهای پیمانکار سازمان آب و برق آسیب جدی دید، اما این روزها اظهارنظری که در پرونده جویجی صورت گرفته که سر و صدای زیادی به پا کرده آن هم فعالیت یک معدن در حوالی محوطه باستانی؟!
سیدهادی احمدی روئینی، مدیرکل دفتر حفظ و احیای بناها، بافتها و محوطههای تاریخی وزارت میراث فرهنگی در این خصوص گفت: دستور قضایی مبنی بر عدم فعالیت معدن صادر شده است و آن چه که تا امروز مشاهده شده است نیز همین امر بوده است.
او افزود: عبور از محوطه احتمالا ممکن است رخ داده باشد و فیلمهای منتشر شده نیز احتمال دارد در این خصوص باشد، اما هیچ گونه فعالیت معدنی در آن محوطه انجام نمیشود.
این مقام مسوول در وزارت میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: هرگونه اقدام عمرانی از جمله خاک برداری و خاک ریزی و نظیر آن در منطقه ممنوع است. هرگونه اقدام این چنینی اگر رخ دهد با جدیت پیگیری و باز هم برخورد خواهد شد.
منبع: خبرگزاری برنا