به گزارش میمتالز، محمد ایمانی، مسوول بسیج مهندسین صنعت و معدن استان کرمان، در خصوص برگزاری اولین رویداد استارتاپی در عرصه عارضه یابی و مشکلات هر عرصه که د رابتدا با صنایع سیمان اغاز خواهد شد گفت: طی نشستی تخصصی ذیل قرارگاه صما استان کرمان، ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته، در قالب طرح صنعت یار و معدن یار در استان کرمان، به بیان برنامههای سال ۱۴۰۰ در این زمینه پرداخته شد.
این مقام مسوول در خصوص قرارگاه صما ابراز کرد: صنعت، معدن و انرژی یک قرار گاه تشکیل داده اند در سراسر کشور با محوریت سپاه استانها و دبیری بسیج مهندسین صنعت که به نوعی ناظر حوزههای نام برده در سطح استان در حوزه توسعه کسب و کار خواهند بود که رفع موانع تولید و حمایت از ایجاد فرصتهای شغلی جدید از عوامل اجرایی آن محسوب میشوند که ضمت جذب سرمایه گذار و ایجاد شغل در حال حاضر در عرصه عارضه یابی هر عرصه گام برداشته است.
مسوول بسیج مهندسین صنعت تاکید کرد: عارضه یابی اصلیترین عامل شناسایی چالشها و مشکلات است که با تحقیقات فناورانه و علمی در هر عرصه از معدن تا صنایع بالادستی را میتوان حل کرد لذا در هر عرصه ایی یک سری مشکلاتی وجود دارد از مواد الیه تا مشکلاتی تولیدی در عرصه صنعت که البته چالش هم بعضا خواهند بود که با ورود علم و فناوری فعالیتهای تکنولوژیک دانش بنیان بی شک قابل حل شدن هستند لذا با برگزاری این رویداد به دنبال رفع مشکلات با حضور نخبگان هستیم.
ایمانی افزود: یکی از قویترین و متخصصترین کلینیکهای تخصصی کشور، حاصل همراهی و مشارکت جهادی اعضاء قشر و سایر مسوولین و متخصصین استان بوده است که در قالب این کلینیک، بجای کمیت، تمرکز خود را بر کیفیت و نتیجه بخش بودن عارضه یابیها گذاشتیم و لاجرم، زمان و انرژی بسیار بیشتری، صرف حصول نتایج خواهد شد. اما از مزیتهای مدل فعالیت ما در بسیج مهندسین استان کرمان، حصول نتایج تجمیعی در بازه زمانی قابل قبول است که متخصصین ما، بجای نگاه منفرد و صرف به هر واحد تولیدی، به کل واحدهای صنعتی و معدنی درون یک رسته توجه میکنند و عارضه یابیها نیز بصورت رستهای صورت میگیرد.
وی اذعان کرد: برای مثال، واحدهای رسته زغالسنگ در استان کرمان، در حال پایش و عارضه یابی هستند و بشکل کلان، تمامی عوارض زیرساختی، مالی، قوانین، تحقیق و توسعه و انواع منابع آنها از مرحله اکتشاف و استخراج، تا فرآوری و محصولات جانبی، مورد توجه قرار میگیرد و به تناسب اندازه بازار، رتبه بندی واحدها و میزان تاثیر گذاری مداخلات ما، گامهای بعدی برداشته میشود.
مسوول بسیج مهندسین صنعت ابراز کرد: یکی دیگر از نکات بسیار مهم، نیاز اساسی به تحول در بنگاههای ماست که از مسیر نوآوری و تعامل با فناوران، دانشگاهیان، شرکتهای دانش بنیان و افراد صاحب ایده میگذرد.
ایمانی اظهار کرد: در این راستا نیز، طی تعامل با شرکت شهرکهای صنعتی و مرکز نوآوری و شتابدهی تگ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تلفیقی از رویدادهای تخصصی Idea Show, Reverse Pitch و StartUp Weekend با نام TechnoTAG برای اولین بار در کشور برگزار خواهد شد که رویداد اول آن در رسته تخصصی سیمان و صنایع وابسته از جمله بتن که در کل کشور پراکنده هستند، به شکل ملی در حال برگزاری میباشد و تولید کنندگان و صاحبان دانش، فن و ایده، از سراسر کشور در آن مشارکت نموده اند.
وی ادامه داد: یکی از ورودیهای مهم این سلسله رویدادها، خروجیهای پایش و عارضه یابی تخصصی بسیج مهندسین صنعت و معدن خواهد بود و با اینکار، عمق و گستره اثربخشی اقداماتمان را افزایش خواهیم داد.
این مقام مسوول اذعان کرد: در جهت تعامل بیشتر و بهتر سایر اقشار تخصصی بسیج، در فرآیند جمع آوری چالش ها، ایدهها و انشاالله رفع آنها، با مشارکت بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان، دوره جدیدی از هم افزایی بین قشری را آغاز کرده و تمامی افراد حقیقی و حقوقی صاحب توان و ایده از سراسر کشور را برای مشارکت و هم افزایی، به سلسله رویدادهای تکنوتگ استان کرمان، دعوت مینماییم.
شایان ذکز است: بسیج مهندسین صنعت و علمی پژوهشی در این رویدادها، تسهیلگر ارتباط میان طرفین، عقد قراردادها و اجرای طرحها و پروژهها خواهد بود.
منبع: خبرگزاری علم و فناوری