به گزارش میمتالز، سید حسین حسینی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ سال جهش تولید اقدامات مهم و موثر در حمایت از تولید انجام شد اظهار داشت: در این سال حرکتها و گامهای بهتری برای افزایش تولید محصولات کارخانهها برداشته شد.
وی، این حرکتها نشان از پیشرفت و افزایش سرمایهگذاری در استان بوشهر بر اساس ظرفیتها و توانمندیها دانست و تصریح کرد: سرمایهگذاری در بخشهای صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر در سال جهش تولید روند روبه رشدی بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر به صدور مجوزها در سال گذشته پرداخت و بیان کرد: میزان سرمایهگذاری، طرحهای اشتغالزایی، صدور پروانه بهرهبرداری واحدهای صنعتی در سال گذشته در استان بوشهر روند مثبتی نسبت به پیش بینی این حوزهها و نسبت به سال ماقبل آن بوده است.
حسینی، فعال سازی واحدهای تولیدی و صنعتی راکد را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: واحدهای تولیدی و صنعتی که در حوزه تامین منابع مالی، تامین اجتماعی، مالیات و مسائلی مرتبط با بازار دچار مشکل و راکد بودند فعالسازی شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته با حمایتهای ویژه و حل مشکلات ۲۲ واحد صنعتی راکد استان بوشهر به چرخه تولید بازگشت گفت: در این سال واحدهای معدنی که راکد بودند فعال سازی شدند و به چرخه فعالیت بازگشتند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه مقام معظم رهبری به حوزه اقتصاد توجه ویژهای دارند خاطر نشان کرد: شعار سالها نشان میدهد که حوزه تولید و اشتغال قابل توجه مقام معظم رهبری قرار دارد چراکه شعار ۳ سال گذشته شامل رونق تولید، جهش تولید و امسال هم تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها موید این ادعا است.
حسینی، با اشاره به ۳ واژه شعار امسال تصریح کرد: ضمن توجه به تولید واحدها، پشتیبانیها در اولویت قرار دارد که یکی از آنها تامین منابع مالی سرمایهگذاران این حوزه محسوب میشود که در این راستا سیستم بانکی به تولید کننده و سرمایهگذار در عرصه تامین منابع مالی کمک میکند.
وی، تامین سرمایه در گردش و ثابت واحدهای تولیدی مورد توجه ویژه دانست و تاکید کرد: باید بانکها شرایطی در تامین منابع مالی مورد نیاز سرمایهگذاران در بخش تولید فراهم کنند تا مشکلات فعالان اقتصادی در بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات برطرف شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه نگاه حوزه مالیات و ممیزی مالیاتی به تولید باید متفاوت با دیگر حوزهها باشد گفت: نگاه امور مالیاتی به بخش تولید باید مهربانانه باشد و راههای درآمدزایی برای وصول مالیات، تنها نباید به تولید معطوف باشد چراکه بخشهای دیگری وجود داردکه فرار مالیاتی دارند.
حسینی، با بیان اینکه بر کسب درآمد مالیاتی باید دنبال کسانی رفت که فرار مالیاتی دارند افزود: قطعاً تولیدکنندگان موظف هستند بر اساس قانون، مالیات خود را پرداخت کنند، اما نوع نگاه به تولیدکنندگان باید تغییر کند تا انگیزه فعالان این حوزه افزایش یابد.
وی یکی از مشکلات مهم تولیدکنندگان را در حوزه تامین اجتماعی دانست و تاکید کرد: تامین اجتماعی قانون مدون و سختی است و برای تولیدکنندگان یکسری مزاحمتهایی ایجاد میکند و باید روشهایی اتخاذ شود تا سرمایهگذار بتواند از این فضا به نحوه شایسته استفاده کند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر به زیرساختهای این حوزه سرمایهگذاری پرداخت و تصریح کرد: قاعدتاً باید یک مولفهای ایجاد شود تا انگیزه سرمایهگذاری در بخش تولید افزایش یابد، چراکه بهطور مثال اگر خط ریلی ایجاد شود زمینه توسعه زیرساختها افزایش مییابد.
حسینی، با بیان اینکه در حوزه تامین آب، اگر مشکلی در کشور ایجاد شود نخستین انشعاب آب که قطع میشود واحدهای صنعتی و معدنی است خاطر نشان کرد: باید این نگاه نسبت به تولید و سرمایهگذاری تغییر کند و باید حل مشکلات صنعت، همگانی شود.
وی استفاده از کالای ایرانی را یکی دیگر از راههای حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان دانست و بیان کرد: باید فرهنگ خرید و مصرف کالای ایرانی در راستای تشویق سرمایهگذاران ترویج شود تا زمینه فعالیت فعالان این حوزه توسعه یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با اشاره به مانعزداییها افزود: در این راستا یکسری قوانین، مقررات و بخشنامهها در تعارض با همدیگر هستند و برای سرمایهگذار مشکلاتی ایجاد میکند در این راستا مجوزی که برای بخش تولید، صنعت، کشاورزی و خدمات صادر میشود استعلام از دستگاههای مختلف زمانبر است که باید مدت پاسخگویی به این استعلامها کوتاهتر شود.
حسینی، بخشی از کوتاه شدن پاسخ به استعلامها در حوزه تولید و سرمایهگذاری، قوانین، مقررات و بخشنامههای متعدد که در تعارض با هم هستند دانست و تاکید کرد: این قوانین در مجلس شورای اسلامی و بخشنامههای دولت برای تسریع در حل مشکلات عرصه سرمایهگذاری و تولید باید یکسانسازی و پایش شود.
وی، با تاکید بر فراهم شدن شرایط برای تولید و سرمایهگذاری تصریح کرد: دستورالعملها و قوانین متعارض باید در عرصه سرمایهگذاری و تولید به حداقل برسد و زمان صدور مجوزها کوتاهتر شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه زمان صدور مجوزهای صنعتی و تولیدی طولانی است گفت: در این راستا صدور مجوزهای سرمایهگذاری در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۸ در استان بوشهر کوتاهتر شده که با هماهنگیهای انجام شده زمان صدور مجوز به حداقل زمان ممکن رسیده است.
حسینی با تاکید بر کوتاهتر شدن زمان صدور مجوز تاسیس واحدهای تولیدی، سرمایهگذاری در بخشهای گوناگون صنعتی، کشاورزی و خدماتی خاطر نشان کرد: هر چه زمان صدور مجوزهای تاسیس کوتاهتر شود زمان برای سرمایهگذار فراهم میشود.
وی توسعه زیرساختهای سرمایهگذاری، مجوزهای کسب و کار را در اولویت برنامه امسال دانست و بیان کرد: شعار تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها که کمک بزرگی به تولید و سرمایهگذاری میکند باید فراهم و اثرات تحقق این شعار باید در زندگی مردم ملموس شود.
منبع: شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت (شاتا)