به گزارش میمتالز، حسین زیبایی با اشاره به اینکه سالها ورزشگاه نقش جهان ناتمام مانده بود و وزارت ورزش هم توان مالی تکمیل این ورزشگاه را نداشت، اظهار کرد: ورزشگاه نقش جهان پس از ۳۰ سال با پیگیری مدیران شرکت فولاد مبارکه به سرانجام رسید. وزارت ورزش و جوانان و شرکت توسعه و تجهیز بستری را برای مشارکت در پروژههای نیمه کاره فراهم کردند و شرکت فولاد مبارکه در راستای تکمیل این ابرپروژه ملی اقدام کرد.
وی افزود: بودجههای دولتی کفاف تکمیل ابرپروژه ورزشگاه نقش جهان را نمیداد و این شرکت فولاد مبارکه بود که در راستای مسوولیت اجتماعی ساخت این ورزشگاه را تکمیل کرد تا به ازای هزینهای که متقبل شد از این مجموعه بهره برداری کند.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه در طرح جامع شهری برای آینده، این مجموعه به عنوان دهکده المپیک در نظر گرفته شده در سال جاری از طریق اداره ورزش و جوانان و شرکت فولاد مبارکه پی گیریهایی به عمل آمد تا ۱۷۰ هکتار از این مجموعه تحویل باشگاه فولاد مبارکه قرار بگیرد و برای احداث پروژههای جدید ورزشی مانند پیست دوچرخه سواری اقدام شود.
وی اضافه کرد: متاسفانه سرانه ورزشی استان اصفهان پایین است و ورود شرکت فولاد مبارکه باعث شد تا زیرساختهای ورزشی کشور و سرانه ورزشی در استان اصفهان ارتقا یابد و یک مجموعه بزرگ استاندارد با ظرفیت ۷۵ هزار نفر برای رویدادهای ملی و بین المللی ساخته شود.
زیبایی با اشاره به قرارداد فی مابین وزارت ورزش و جوانان با شرکت فولاد مبارکه در راستای توسعه ورزشگاه نقش جهان بیان داشت:ورزشگاه نقش جهان ۳۰۰ هکتار زمین ورزشی دارد و به مدت ۴۵ سال در اختیار شرکت فولاد مبارکه قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه شرکت فولاد مبارکه در کشور و پایبندی این شرکت به مسوولیتهای اجتماعی ابراز داشت: اصفهان دومین استان صنعتی کشور است و تعهد شرکت فولاد مبارکه در رسالتهای اجتماعی باعث شده است تا مجموعههای ورزشی در سطح استانداردهای بین المللی در اصفهان توسعه پیدا کند.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش اصفهان با تاکید بر اینکه مسوولیت اجتماعی شرکت فولاد مبارکه در تکمیل ورزشگاه نقش جهان که ۲۵ سال مسکوت مانده بود، نمایان میشود، گفت: این ابرپروژه با ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی بلاتکلیف بود و این شرکت و باشگاه فولاد مبارکه بود که در راستای مسوولیت اجتماعی توانست این پروژه را تکمیل کند و به عنوان یک ورزشگاه بین المللی به کشور عرضه کند.
وی افزود: تکمیل این پروژه دستاورد خوبی برای توسعه ورزش در ابعاد همگانی، قهرمانی خواهد بود چراکه استان اصفهان در ردههای برتر ورزش قهرمانی قرار دارد و امیدواریم با پیگیری شرکت و باشگاه فولاد مبارکه این ابرپروژه تکمیل دهکده المپیک نهایی و به بهره برداری برسد.
زیبایی گفت: پروسه تکمیل دهکده المپیک پس از تایید شرکت توسعه و تجهیز پنج تا هفت ساله خواهد بود چرا که فازبندی شده پیش میرود و در این مرحله صرفا ۱۷۰ هکتار به شرکت فولاد مبارکه واگذار شده است تا با توجه به توافقهای به عمل آمده در فاز اجرایی قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: باشگاه فولاد مبارکه ظرفیت خوبی برای استان اصفهان است که در ابعاد همگانی و قهرمانی میتواند به رشد و توسعه ورزش استان یاری برساند و بر این اساس طرح اولویت بندی رشتههای ورزشی استان اصفهان تعریف شده است که در سه دوره گذشته در ۱۰ رشته صاحب سهمیه شدیم و با ظرفیت دو باشگاه فولاد مبارکه و ذوب آهن اصفهان میتوان رشتههای ورزشی المپیکی را تقویت کرد.
معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش اصفهان با اشاره به محدودیت اعتبارات دولتی در سالهای اخیر گفت: قطعا اگر شرکت فولاد مبارکه در ساخت ورزشگاه نقش جهان پیشگام نمیشد این پروژه امسال هم به بهره برداری نمیرسید.