تاریخ: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۴۲
بازدید: ۲۱۱
کد خبر: ۲۰۶۶۸
سرویس خبر : آهن و فولاد
نگاهی به واردات محصولات فولادی آمریکا در ماه سپتامبر

کاهش صادرات محصولات فولادی کشورهای فراساحلی به آمریکا

می متالز - مؤسسه آهن و فولاد آمریکا (AISI) بر اساس آخرین اطلاعات و تجزیه و تحلیل آمار واردات (SIMA) وزارت بازرگانی این کشور اظهار داشته که درخواست‌ها برای صدور مجوز واردات محصولات فولادی در ماه سپتامبر به صورت خالص به میزان 2 میلیون و 739 هزار تن بود که این موضوع کاهش 8.7 درصدی را نسبت به ماه قبل از آن نشان می‌دهد. در ماه آگوست میزان مجوز‌های صادر شده برای واردات فولاد بیش از 3 میلیون تن بود که در نهایت 2 میلیون و 966 هزار تن محصولات فولادی به کشور وارد شد.
کاهش صادرات محصولات فولادی کشورهای فراساحلی به آمریکا

به گزارش می متالز، میزان مجوزهای صادر شده برای محصولات نهایی فولادی در ماه سپتامبر نیز به میزان یک میلیون و 980 هزار تن بوده است در این زمینه نیز کاهش 1.5 درصدی مشاهده می‌شود. چرا این عدد برای ماه آگوست بیش از 2 میلیون تن بوده است.

بر اساس اطلاعات موسسه آهن و فولاد آمریکا، در 9 ماه ابتدای سال 2018، کل محصولات فولادی نهایی و نیمه نهایی وارد شده به این کشور به ترتیب چیزی بیش از 26 میلیون و 578 هزار تن (برای کل محصولات فولادی) و 20 میلیون و 188 هزار تن (برای فولاد نهایی) بود که نسبت به زمان مشابه سال 2017 به ترتیب کاهش 10.6 درصدی و 12.1 درصدی را نشان می‌دهد.

در مقابل اما برخی محصولات نهایی فولادی رشد مشخصی را در واردات از خود نشان داده‌اند. میله و مقاطع سبک (بیش از 103 درصد)، ورق نورد گرم (بیش از 35 درصد)، کویل فولادی (بیش از 24 درصد)، ورق‌های گالوانیزه و رنگی (بیش از 22 درصد)، لوله‌های استاندارد (بیش از 19 درصد) و در نهایت ورق نورد سرد (تا 12 درصد) رشد را در ورادات از خود نشان داده‌اند.

در ماه سپتامبر 2018، بزرگترین درخواست‌های مجوز واردات محصولات نهایی فولاد به آمریکا برای‌ کشورهای فراساحلی عبارت‌ بودند از: کره جنوبی (239 هزار تن‌، 41 درصد بیشتر از ماه آگوست)، ترکیه (167 هزار تن ، رشد 40 درصدی)، آلمان (120هزار تن، رشد 7 درصدی)، تایوان (103هزار تن، رشد 7 درصدی) و ژاپن (94 هزار تن، کاهش 8 درصدی).

طی 9 ماهه نخست سال 2018 نیز بزرگترین کشورهای عرضه‌کننده محصولات فولادی به آمریکا  عبارت‌بودند از: کره جنوبی با 2 میلیون و 340 هزار تن که کاهش 21 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن نشان می‌دهد، ژاپن با یک میلیون و 68 هزار تن که کاهش 14 درصدی را تجربه کرده است و نیز ترکیه با یک میلیون و 7 هزار تن که کاهش پنجاه درصدی داشته است.

به نظر می‌رسد که جنگ تجاری و تعرفه‌ای که در سال 2018 به وقوع پیوسته و نیز وضع تعرفه‌های گوناگون از سوی آمریکا منجر به کاهش صادرات کشورهای بزرگ تولیدکننده محصولات فولادی به این کشور شده است.

عناوین برگزیده
اجاره بدون پورسانت
ورود شورای‏‌شهر نیویورک به مساله «مسکن»؛ پرداختی مستاجر‌ها به آژانس‏‌ها متوقف شد

اجاره بدون پورسانت