تاریخ: ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۹:۲۴
بازدید: ۴۷۵
کد خبر: ۲۰۶۶۹۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

نزول به پله ۹ میلیون و ۶۰۰ هزاری

نزول به پله ۹ میلیون و ۶۰۰ هزاری
‌می‌متالز - سهام عدالت که هفته گذشته حدود ۱ درصد افت را تجربه کرده بود، در روز ابتدایی هفته جاری هم روند کاهشی خود را ادامه داد و قیمت یک برگ اسمی ۵۳۲ هزار تومانی این دارایی با کاهشی ۹۴/ ۰ درصدی به پله ۹ میلیون و ۶۱۰ هزار تومان نزول کرد. سبد سهام عدالت شامل ۳۷ شرکت بورسی است که برآیند بازاری این سهم‌ها در معاملات روزانه با توجه به میزان سهمی که در قیمت این مجموعه دارایی دارند، نقش‌آفرینی می‌کنند.

به گزارش می‌متالز، سه نماد «فولاد»، «فملی» و «فارس» بیشترین سهم را در میان کل پرتفوی سهام عدالت به خود اختصاص می‌دهند، از همین رو تغییرات روزانه در این سه شرکت تاثیر زیادی روی قیمت این دارایی می‌گذارند. «فولاد» و «فملی» هر دو در روز گذشته ۹/ ۱ درصد کاهش و «فارس» ۱ درصد افزایش در قیمت پایانی را تجربه کردند. اما این را هم بگوییم که در این روز از میان ۳۷ نماد یادشده تنها سه نماد «فارس»، «ساراب» و «سدشت» مثبت بودند.

منبع: دنیای اقتصاد

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم