به گزارش میمتالز، مجتبی یوسفی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در رابطه با ضرورت رسیدگی به پروژههای نیمه تمام عمرانی در سطح کشور گفت: با توجه به آخرین آمار رسمی در سال ۹۵ حجم پروژهای عمرانی نیمه تمام در سطح کشور ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بوده که با توجه به افزایش تورم در سالهای اخیر این رقم حداقل دو برابر شده است. پروژهای عمرانی در برخی از نقاط کشور بیش از ۲ دهه به طول انجامیده و نیمه تمام رها شده است.
این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه فعال کردن پیشرانههای اقتصادی موجب افزایش اشتغالزایی، رونق تولید ملی، بهبود بازار عرضه و تقاضا و نهایتا ارتقاء ارزش پول ملی میشود، افزود: پیشرانههای اقتصادی مانند پروژهای عمرانی و حوزه مسکن در صورت فعال شدن، بسیاری از صنایع را به حرکت در میآورد.
وی ادامه داد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه دولت حداقل باید ۶۰ درصد اعتبارت را جاری و ۴۰ درصد عمرانی در نظر میگرفت، اما متاسفانه در حال حاضر اعتبارات عمرانی به کمتر از ۱۲ درصد رسیده که این موضوع موجب توقف روند توسعه متوازن در کشور شده است. در همین راستا بیتوجهی به زیرساختهای مناطق مرحوم مانند راهسازی و برق کشی، خدمات رسانی به مردم را دچار مشکل میکند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پروژهای عمرانی به صورت مستقیم و غیر مستقیم در رشد اقتصادی کشور موثر هستند، تصریح کرد: حمایت از زیرساختها به ویژه در مناطق محروم با نگاه حرکت به سمت عدالت اجتماعی در کشور موجب ترغیب سرمایه گذاران برای حضور در مناطق مختلف کشور میشود.
عضو کمیسیون عمران مجلس با تاکید بر اینکه برای فعال کردن پروژهای عمرانی باید از ظرفیت مردمی استفاده شود، اظهار کرد: کمیسیون عمران در حال بررسی لایحه مشارکت خصوصی و عمومی بوده که بر اساس آن زمینه استفاده از سرمایههای مردمی، سمنها، انجمنها و اتاقهای بازرگانی برای فعال شدن پروژهها و تقویت بنیه فنی مهندسی و اشتغال زایی فراهم میشود.