تاریخ: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۰۳
بازدید: ۱۲۴
کد خبر: ۲۰۷۹۹۰
سرویس خبر : آهن و فولاد

برترین کشور‌های تولیدکننده فولاد جهان معرفی شدند

برترین کشور‌های تولیدکننده فولاد جهان معرفی شدند
‌می‌متالز - براساس آمار‌های انجمن جهانی فولاد، ایران همچنان در میان ۱۰ کشور برتر تولیدکننده فولاد جهان قرار دارد و با تولید ۷.۵ میلیون تن در سه ماهه اول سال پس از چین با تولید ۲۷۱ میلیون تن، هند با ۲۹.۶ میلیون تن و ژاپن با ۲۳.۷ میلیون تن، آمریکا با ۲۰.۴ میلیون تن، روسیه با ۱۸.۹ میلیون تن، کره جنوبی با ۱۷.۶ میلیون تن، آلمان با ۱۰ میلیون تن، ترکیه با ۹.۸ میلیون تن، برزیل با ۸.۷ میلیون تن در جایگاه دهم جای گرفته است.

افزایش ۱۱ درصدی تولید فولاد ایران در اسفند ماه

به گزارش می متالز، براساس آمار‌های انجمن جهانی فولاد، تولید فولاد ایران در ماه مارس ۲۰۲۱ مطابق با اسفند ۱۳۹۹ نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ با افزایش ۱۰.۷ درصدی به ۲.۷ میلیون تن رسیده درحالی که تولید فولاد در جهان در این ماه ۱۵.۲ درصد رشد کرده است.

در عین حال، ایران در ماه مارس ۲۰۲۰ (اسفند ۹۸) نیز بیشترین افزایش تولید را در میان ده کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان به خود اختصاص داده بود؛ و طی سال ۲۰۲۰ که تمامی کشور‌ها با کرونا دست در گریبان بودند، تولید فولاد ایران همواره روند رو به رشد داشته است.

همچنین بر اساس این گزارش، تولید فولاد ایران در ۳ ماهه نخست سال جاری میلادی به ۷.۵ میلیون تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ افزایش ۱۰.۷ درصدی را نشان می‌دهد.

ایران همچنان در میان ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان

بر اساس این گزارش، ایران در فوریه ۲۰۲۱، در میان بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان در جایگاه دهم قرار گرفت که در ماه بعد یعنی ماه مارس این جایگاه را حفظ کرده است.

چین با تولید ۹۴ میلیون تن، هند با ۱۰ میلیون تن و ژاپن با ۸.۳ میلیون تن در رتبه‌های نخست تا سوم تولید فولاد در جهان در ماه مارس قرار دارند.

پس از این کشورها، آمریکا با تولید ۷.۱ میلیون تن، روسیه با ۶.۶ میلیون تن، کره جنوبی با ۶.۱ میلیون تن، آلمان با ۳.۶ میلیون تن، ترکیه با ۳.۴ میلیون تن، برزیل با ۲.۸ میلیون تن و ایران با ۲.۶ میلیون تن، جایگاه‌های چهارم تا دهم را به خود اختصاص داده اند.
در این رده بندی، جایگاه ترکیه و آلمان نسبت به ماه پیش تغییر کرده است.

با شروع همه گیری ویروس کرونا در جهان از دسامبر سال ۲۰۱۹، صنایع، کارخانه‌ها و تقریبا تمامی کشور‌ها در تعطیلی فرو رفتند و خسارات اقتصادی بیشماری در جهان به بار آورد، اما پس از گذشت بیش از یک سال از این وضعیت برخی از کشور‌ها در حال بازیابی نسبی خود هستند.

کمترین رشد تولید به آمریکا رسید

در این ماه، تمامی ۱۰ کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان، نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۲۰ افزایش تولید داشتند، اما کمترین افزایش به آمریکا رسید و بیشترین افزایش را هند به خود اختصاص داد.

بر اساس این گزارش، تولید فولاد هند نسبت به مارس سال گذشته میلادی ۲۳.۹ درصد افزایش یافت؛ چین با افزایش ۱۹.۱ درصدی در جایگاه دوم بیشترین افزایش و سپس ایران با افزایش ۱۰.۷ درصدی در جایگاه سوم قرار گرفتند.

این درحالی است که در ماه فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ماه ۹۹)، علی رغم کاهش تولید فولاد اکثر کشورها، نه تنها تولید ایران کاهش نیافت که بیشترین رشد تولید فولاد در میان ۱۰ کشور نخست تولیدکننده را نیز به خود اختصاص داد.

در آن ماه، ایران رشد تولید ۱۱.۵ درصدی را نسبت به فوریه ۲۰۲۰ (بهمن ماه ۹۸) در میان ده کشور نخست تولیدکننده فولاد به خود اختصاص داد که بیشترین بود.

آلمان با ۱۰.۴ درصد، روسیه با ۹.۴ درصد، ترکیه با ۹.۲ درصد، کره جنوبی با ۴.۷ درصد، ژاپن با ۴.۶ درصد، برزیل با ۴.۱ درصد و آمریکا با یک درصد در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

افزایش ۱۵ درصدی تولید فولاد در جهان

بر اساس این گزارش، تولید فولاد جهان در ماه مارس ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵.۲ درصد افزایش یافته است و به ۱۶۹.۲ میلیون تن رسیده است.

تولید فولاد در کشور‌های اتحادیه اروپا در ماه مارس با افزایش ۱۷.۵ درصدی به ۱۳.۶ میلیون تن رسیده است.

تولید فولاد خام در جهان در ماه مارس

همچنین میزان تولید کشور‌های مشترک المنافع که در این گزارش شامل بلاروس، قزاقستان، مولداوی، روسیه، اوکراین و ازبکستان است در مارس ۲۰۲۱ نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن ۷ درصد افزایش یافته و به ۹.۱ میلیون تن رسیده است.

در این گزارش، ۶۴ کشور که ۹۸ درصد فولاد کل جهان را تولید می‌کنند، مورد بررسی قرار گرفته اند.

منبع: دنیای معدن

عناوین برگزیده