تاریخ: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۴۹
بازدید: ۲۱۱
کد خبر: ۲۰۸۹۳۵
سرویس خبر : آهن و فولاد

پیش بینی روند تولید فولاد در سال ۱۴۰۰

پیش بینی روند تولید فولاد در سال ۱۴۰۰
‌می‌متالز - با توجه به آمار‌های منتشر شده از عملکرد تولید کنندگان فولاد در سال ۹۹، وضعیت تولید نسبت به سال ۹۸ بهبود یافته است و برای سال ۱۴۰۰ نیز پیش بینی می‌شود تولید در صنعت فولاد رشد قابل توجهی داشته باشد.

به گزارش می‌متالز، با توجه به آمار‌های منتشر شده از عملکرد تولیدکنندگان فولادی در سال ۹۹، وضعیت تولید فولاد در این سال نسبت به سال ۹۸ بهبود یافته است و برای سال ۱۴۰۰ نیز پیش بینی می‌شود تولید در صنعت فولاد با رشد قابل توجهی رو به رو شود.

رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در این رابطه بیان کرد: با آمار‌هایی که در خصوص تولید و فروش فولاد منتشر شده است امکان صحت سنجی دارد و اعداد باید با آمار بنگاه‌ها، مجموع انبار‌ها و میزان فروش داخلی و صادرات تطابق داده شود و در این صورت می‌توان عملکرد فولادی‌ها را بسنجیم.

برحسب آمار‌های اشتباه و منتشر شدن آن‌ها توسط افرادی که از اصل داستان اطلاعی ندارند، موجب پخش این اکاذیب می‌شود که به عنوان مثال برخی از تجار ماده اولیه را خریداری کردند، اما به دلیل شرایط کشور قادر به صادرات نشده‌اند و این مواد در انبار‌ها به صورت ذخیره باقی مانده و یا وارد خطوط تولید آن‌ها شده است.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در ادامه افزود: آمار درست و کامل شرکت‌های فولادی در آخر خرداد ماه منتشر می‌شود که با توجه به آمار‌های دقیق می‌توان به عملکرد‌های فولادی‌ها در سال ۹۹ پی برد. با این حال صنعت فولاد کشور در سال ۹۹ تولید ۳۰ میلیون تن فولاد داشته است و برای سال جاری تولید بیش از ۳۲ تا ۳۴ میلیون تن فولاد پیش بینی شده است که بیانگر پیشرفت روز افزون این صنعت در کشور است.

همچنین رسول خلیفه سلطانی در رابطه با توازن بین عرضه و تقاضای فولاد، گفت: در تمامی حوزه‌ها مهمترین مشکل در حوزه تامین مواد اولیه است و در بخش فولاد تعادل بین عرضه و تقاضا وجود دارد و تمام حلقه‌ها در صنعت فولاد هماهنگ با یکدیگر رشد می‌کنند. در صورتی که تولید ۳۰ میلیون تن فولاد گزارش می‌شود و برای آینده نیز روند رو به رشدی در نظر گرفته می‌شود، که با این حال امکان توسعه و گسترش در تمامی حوزه‌ها وجود دارد باید این موضوع را برای آینده نیز در نظر بگیریم که هرچه در بخش‌های مختلف سنگ آهن مانند تولید و یا حمل نقل، سرمایه گذاری کنیم می‌توانیم در حفظ ظرفیت‌های تولید موفق‌تر باشیم.

وی در ادامه بیان کرد: فروش داخلی و صادرات با میزان تولید به یکدیگر وابسته است که اگر تنظیم بازار را به صادرات ربط ندهیم و تنظیم بازار مشکلی برای صادرات ایجاد نکند، صادرات فولاد کشور به دور از حواشی و مشکلات کنونی به آسانی صورت خواهد گرفت. باید توجه داشت که اگر میزان تولید در کشور بیشتر از مصرف داخلی باشد دیگر نگرانی برای تنظیم بازار وجود ندارد و بایستی در جهت صادرات گام برداشته شود.

منبع: گسترش نیوز

عناوین برگزیده