به گزارش میمتالز، پویش هر هفته الفب ایران با هدف افتتاح هفتگی پروژهها و طرحهای بزرگ و مهم در حوزه صنعت آب و برق اجرا میشود و در این پویش پروژههای مهم با حضور وزیر نیرو به بهرهبرداری میرسد.
با وجود تحریمهای ظالمانه، اما برای پروژههای استانها سرمایهگذاری خوبی شد تا با اجرای این طرحها شاهد رشد و شکوفایی کشور باشیم، هدف از اجرای این پویش تعامل با جامعه و همکاری همه برای اجرای پروژهها است که این هفته نوبت به استان مرکزی رسید و تعدادی طرح به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیرنیرو به بهرهبرداری رسید.
وزیر نیرو در مراسم بهرهبرداری از اجرای طرح بهسازی شبکه توزیع برق در ۲۰ روستای استان مرکزی به صورت ویدئوکنفرانس با اشاره به اینکه استان مرکزی بزرگترین استان صنعتی کشور است، گفت: در سالهای گذشته استان مرکزی در پیکسایی کشور نقش مهمی داشته است و امسال هم میتواند با اجرای برنامههای موردنظر پیک سایی به بهترین شکل به الگو تبدیل شود.
رضا اردکانیان افزود: امسال که با عنوان سال تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها نامگذاری شده امیدوارم با اجرای برنامههای درنظر گرفته شده پیکسایی با توجه به شرایط آب و هوایی ویژه امسال با همکاری مردم بتوانیم مصرف برق در تابستان را مدیریت کنیم.
آغاز طرحهای برق استان مرکزی
استاندار مرکزی هم در این مراسم با اشاره به اینکه بدون حضور انرژی برق نمیتوان شاهد رشد و شکوفایی کشورها بود گفت: با توجه به اینکه صنعت برق به عنوان صنعتی زیرساختی و استراتژیک است در توسعه و پیشرفت جوامع امروزی و کشورهای درحال توسعه نقش مهمی دارد.
سید علی آقازاده افزود: امسال با توجه به کاهش بارندگیها و افزایش قابل توجه مصرف برق در زمینه تامین و توزیع برق در سال سختی قرار داریم.
وی ادامه داد: وزارت نیرو در زمینه اجرای طرح بهسازی شبکه برق روستاهای کشور اقدامات خوبی انجام داده به طوری که در فاز نخست این طرح ۲۴۰ روستا با اعتباری حدود ۱۱۰ میلیارد تومان در طرح بهسازی شبکههای برق در دستورکار قرار گرفته و امروز ۲۰ روستای استان مرکزی با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال از این طرح بهرهمند میشوند.
طرح بهسازی در ۲۰ روستا با ۲ هزار و ۶۰۹ خانوار
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این مراسم با اشاره به بهرهمندی ۲ هزار و ۶۰۹ خانوار روستایی از طرح بهسازی شبکه توزیع برق در استان مرکزی گفت: طرح بهسازی شبکه برق روستاهای کشور برای ۱۰ هزار روستا در سطح کشور هدفگذاری شده که در استان مرکزی ۲۰ روستا با ۲ هزار و ۶۰۹ خانوار و با جمعیت ۷ هزار و ۹۵۷ نفری از خدمات این طرح بهرهمند میشوند.
محمد الهداد افزود: حدود ۲۰۵ هزار مشترک روستایی در استان مرکزی داریم که هدف از اجرای پروژهها ارائه خدمات بهتر در روستاها و افزایش رضایتمندی مشترکان این مناطق است.
وی ادامه داد: اصلاح ولتاژ مشترکان روستایی، مقاومسازی پایهها، جابهجایی تیرهای برق از معابر روستایی، اصلاح شبکه و رفع اتصالات سست شبکههای روستایی، اصلاح فرسودگی شبکه از جمله سیمهای برق و پایهها، اصلاح روشنایی معابر عمومی روستایی، اصلاح انشعابات و ... با اجرای این پروژه اجرا و عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به اینکه هدف نهایی از اجرای پروژهها اصلاح و بهسازی شبکه توزیع برق هزار و ۱۷۶ روستای استان مرکزی تا سال ۱۴۰۵ است، گفت: دهیاریها در اجرای این طرح ۳۰ درصد مشارکت داشتند و اولویت اجرای این طرح در روستاهای دارای شبکه فرسوده برق و در حال اجرای طرح هادی است.
اجرای طرح کاهش تلفات، افزایش پایداری
قائم مقام مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این مراسم با اشاره به اهداف طرح گفت: روستاهای کهلوسفلی، باغ شیخ و کهلوعلیا با تعداد ۵۳۱ خانوار از خدمات خدمات بزرگ بهارستان در این افتتاحیه بهرهمند شدند که اصلاح ۹ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، اصلاح ۴۶۰ دستگاه چراغ الای دی و جابجایی ۷۶ اصله در این روستاها انجام شد.
محمود محمودی افزود: در اجرای طرح کاهش تلفات، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، حذف استهلاک شبکه، ایجاد ظرفیتهای جدید و پاسخ به مطالبات مردمی درنظر گرفته شده است.
در این مراسم بهسازی شبکههای برق روستاهای سوسنآباد، گیلی، قلعه بالا، باغ شیخ، کهلو علیا، کهلو سفلی، خورآوند، بلویند، راونج، ازنوجان، دوجفت، کوسعلی، زالیان، ورعلیا، معین آباد، بهارستان، مشکان، وزیرآباد که مورد بهسازی قرار گرفتند، رونمایی و به بهرهبرداری رسیدند.
منبع: خبرگزاری تسنیم