به گزارش میمتالز، فرهاد دلق پوش افزود: از اول مهرماه سال گذشته تاکنون در قالب سال مالی ۹۹ بیش از یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به بخشهای تولیدی استان تزریق شد که منجر به اشتغال مستقیم برای ۹۳۲ نفر گردید.
وی اظهار کرد: طی این مدت حدود ۳۳۰ پرونده واحد تولیدی برای دریافت یکهزار و ۲۷۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بانک معرفی شده بودند کهاز این تعداد ۳۱۹ واحد تولیدی موفق به دریافت تسهیلات شدند و مابقی پروندهها نیز نزد بانکها در حال رسیدگی است.
رئیس سازمان صمت گیلان بخشی از این تسهیلات را مربوط به اعتبارات مستقیم بانکها عنوان کرد و گفت: از مجموع یکهزار و ۲۲۲ میلیارد تومان تسهیلات یکهزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید و مابقی از محل اعتبارات درونی بانکها پرداخت شده است.
دلق پوش به مشکلات این واحدهای تولیدی و صنعتی استان اشاره و عمدهترین مشکلات واحدهای تولیدی را مواردی همچون کمبود اراضی صنعتی و گردش مالی و تامین مواد اولیه و بعضا تامین قطعات ماشین آلات کارخانجات بدلیل مشکلات ناشی از تحریمها عنوان کرد.
وی همچنین به جایگاه استان گیلان در پرداخت تسهیلات رونق تولید اشاره کرد و افزود: در حال حاضر گیلان رتبه هفتم در تعداد پرداختیها و رتبه یازدهم در مبلغ پرداختیها را میان استانهای کشور دارد.
از همان اوایل سالهای استقرار دولت کارگروههای همچون رفع موانع تولید، گفت و گوی دولت و بخش خصوصی، توسعه صادرات غیرنفتی تسهیلات رونق تولید راه اندازی شد که در همین راستا در سال گذشته ۴۵۰ واحد تولیدی راکد و نیمه فعال به چرخه تولید بازگشتهاند، بازگشت بیش از ۳۰۰ واحد راکد و نیمه فعال به چرخه تولید در سالجاری هدفگذاری شده و مقدمات برای تحقق آن هم انجام گرفته است.
هم اکنون حدود سه هزار واحد صنعتی در گیلان فعال است که در ۳۳ ناحیه و شهرک صنعتی و خارج از آن مشغول به تولید هستند.
منبع: شاتانیوز