به گزارش میمتالز، بازار رمزارزها نیز با سپری کردن روزی به نسبت آرام توانست تا ظهر رشد اندکی را در ارزش بازاری خود شاهد باشد.
طلا همچنان در حال ادامه مسیر روند صعودی خود است. پس از افت شدیدی که طلا با آغاز سال میلادی شروع کرد و حتی تا ماه مارس ادامه پیدا کرد، توانست با شروع یک کانال صعودی، این روند را تغییر دهد. دیروز طلا با قیمت ۱۸۶۶ دلاری روز خود را آغاز کرد و در ادامه با رشدی ۳/ ۰ درصدی همراه شد و به کانال ۱۸۷۰ هزار دلار رسید که البته پس از آن اندکی کاهش یافت. این کانال قیمتی میتواند به عنوان محدوده مقاومتی قیمت طلا در نظر گرفته شود. اما با توجه به حجم معاملات در بازار و انتظارت تورمی ناشی از عدم افزایش نرخهای بهره در ایالات متحده و درنتیجه آن کاهش بازده واقعی، میتوانیم منتظر شکستهشدن این مقاومت در قیمت طلا باشیم. اما در صورت شکستن مقاومت، هدف بعدی این فلز زرد چه خواهد بود؟ وجود فشارهای تورمی بر کامودیتیها مانند فولاد و مس در بازارهای جهانی، سیاستهای مقامات فدرال رزرو نسبت به عدم افزایش نرخ اوراق قرضه یا کاهش خرید آنها و سیاستهای انبساطی بانک مرکزی ایالات متحده میتواند باعث شود طلا روند صعودی خود را ادامه دهد. در صورتی که طلا بتواند این سقف را با قدرت رد کند، میتوان امیدوار بود که بتواند به کانال ۱۹۶۰ دلاری در هر اونس نیز برسد. جان فینی، مدیر توسعه تجارت شمش گاردین گلد استرالیا در رابطه با تورم و انتظارات قیمتی ناشی از آن توضیح داد: به نظر میرسد که سرانجام ترس از تورم به قیمتهای بالاتر فلزات گرانبها تبدیل میشود. براساس ارقام دولت در روز جمعه، مدیران صندوقهای پوشش ریسک معاملات باز طولانی مدت خود را در بازارهای آتی ۱۲ درصد نسبت به هفته قبل افزایش دادند که بیشترین میزان از ژوئن است. در همینحال، اطلاعات جمعآوری شده توسط بلومبرگ نشان میدهد سرمایهگذاران پس از ماهها فروش، شروع به خرید شمش کردهاند. طبق گفته کارستن فریتش، تحلیلگر Commerzbank AG، علاقه سرمایهگذاران به طلا از نظر روانشناختی نیز پس از آنکه فلز زرد از ۱۸۰۰ دلار فراتر رفت، افزایش یافت. عقبنشینی ارزشی دلار و مواردی که ذکر شد که مهمترین آن عدم افزایش نرخ بهره در ایالات متحده بود، مهمترین دلایل کارشناسان برای احتمال ادامه این روند خوب برای طلا است.
با کاهش تنشها میان بیتکوین و تسلا و همچنین فروکش کردن آثار روانی برخی اخبار که به راحتی بر تصمیمات سرمایهگذاران تاثیر میگذاشت بازار توانست به ثباتی کلی برسد و روز تقریبا آرامی را سپری کند. هر چند دیروز در اتفاقی تاریخی، سلطه بیتکوین بر بازار (Dominance) به پایینترین حد خود رسید. این نمایانگر این است که آلتکوینها روز به روز بیشتر پذیرفته میشوند و در آینده باید منتظر خبرهای بزرگی از موفقیتهای پروژههای آنها باشیم. تا بعدازظهر روز سهشنبه، بزرگان بازار رمزارزها، با نوسان در محدوده یک درصد قیمتی خود روز را سپری کردند. کاردانو نیز بعد از هفتهای پر سود که بعد از توییت ایلان ماسک راجع به مصرف انرژی بیتکوین داشت، دیروز برای اولین بار بعد از یک هفته، به رنگ قرمز درآمد. این توییتها از جهتی دیگر موجب میشوند که برخی از سرمایهگذاران سنتی رغبتی برای حضور در این بازار نداشته باشند و این میتواند در تامین مالی این بازار مشکلساز شود. راجع به بیتکوین، اما گروهی از تحلیلگران در والاستریت میگویند که به نظر میرسد سیل فروش بیتکوین از زمان شروع اقبال یافتن رمزارزها در سال گذشته به زودی بیشتر شود. مایکل پوروز، مدیر اجرایی Tallbacken Capital Advisors LLC که ماه گذشته به درستی پیشبینی کرد بیتکوین کاهش مییابد اینگونه بیان کرد: اکنون حرکت کاملا قاطعانه به سمت خرسها سوق پیدا کرده است. با همه این موارد باید ببینیم که آیا این روند نزولی میتواند از مقاومت مهم ۴۲ هزار دلاری نیز عبور کند؟
منبع: دنیای اقتصاد