تاریخ: ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۰:۴۴
بازدید: ۳۸۸
کد خبر: ۲۱۲۹۰۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در نشست شورای راهبری سرمایه گذاری امید و توسعه معادن و فلزات مطرح شد:

گسترش همکاری‌های دو هلدینگ بزرگ کشور در حوزه معدن، صنایع معدنی و فولادی

گسترش همکاری‌های دو هلدینگ بزرگ کشور در حوزه معدن، صنایع معدنی و فولادی
‌می‌متالز - جلسه شورای راهبری شرکتی دو هلدینگ بزرگ سرمایه گذاری امید و توسعه معادن و فلزات صبح روز یکشنبه ۹ خرداد در محل سالن جلسات «ومعادن» برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، در این نشست، مدیران عامل دو هلدینگ یاد شده و برخی مدیران عامل و معاونین شرکت‌های زیرمجموعه و سرمایه پذیر آنان حضور یافته و در خصوص وضعیت طرح‌های توسعه، فرصت ها، چالش‌ها و مسایل روزصنعت به بحث و تبادل نظر پرداختند.

موازنه و تکمیل زنجیره تولید، اولویت بندی طرح‌های توسعه، چالش‌ها و راهکار‌های تأمین انرژی، بومی سازی تجهیزات و ماشین آلات، زمینه‌های مشارکت و همکاری شرکت‌های بزرگ معدنی و صنعتی زیرمجموعه و لزوم توجه به منافع ملی با لحاظ نمودن حداکثر سودآوری برای سهامداران از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

در ادامه، مدیران شرکت‌های گل گهر، چادرملو، گهرزمین، پامیدکو و همراه گزارش کلی طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌ها را ارائه نموده و به سوالات حاضرین پاسخ گفتند.

دکتر مدرس خیابانی مدیرعامل گروه سرمایه گذاری امید در این جلسه گفت: هلدینگ امید با مجموعه ومعادن فارغ از مرزبندی‌ها نهایت هماهنگی و همفکری را خواهد داشت. چرا که ومعادن را یک مجموعه تخصصی می‌دانیم و در راستای سیاست‌های جاری خود در بحث‌های تامین مالی و سایر حمایت‌ها و هماهنگی‌های لازم حداکثر همکاری را با یکدیگر معمول خواهیم داشت.
وی افزود: به عنوان دو هلدینگ تاثیر گذار در حوزه معدن و صنایع معدنی ما باید تلاش کنیم حلقه اتصال بخش‌های مختلف زنجیره تولید با یکدیگر بوده و سیاستگزاران را در اتخاذ تصمیمات بهتر یاری کنیم.

دکتر امیر حسین نادری مدیرعامل سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات نیز ضمن اشاره به تعامل و همکاری بسیار خوب مدیران شرکت‌ها و اثرات مثبت و ملموس آن در صنعت گفت: بالا رفتن قیمت جهانی محصولات معدنی نظیر کنسانتره، گندله و... در حال حاضر برای شرکت‌های فعال در زنجیره یک فرصت است. رسالت ملی ما این است که فضایی را فراهم آوریم تا سرمایه‌های خرد موجود را جمع آوری نموده و تبدیل به پروژه ملی کنیم.

وی افزود: هماهنگی بین شرکت‌های بزرگ ضمن تأمین سودآوری بیشتر برای سهامداران، در نهایت ارتقاء منافع ملی را در حوزه صنعت به همراه دارد.

دکترنادری از شرکت‌های گروه خواست روی توسعه بومی سازی تجهیزات صنایع معدنی با محوریت شرکت پامیدکو به صورت ویژه کار کنند. همچنین تکمیل زنجیره تولید را در شرکت‌های گروه از اولویت‌های مهم هلدینگ برشمرد.

در این جلسه بر لزوم تدوین سند توسعه مشترک این دو هلدینگ بزرگ صنعتی و معدنی کشور تاکید شد.

عناوین برگزیده