به گزارش می متالز، در هفته گذشته شاهد عرضه ۶.۹۷۴ تن محصولات پلی پروپیلن در گریدهای مختلف از سوی شرکت پتروشیمی مارون بودیم که با تقاضای ۲.۳۷۶ تنی مشتریان و حجم معاملات ۱.۴۹۶ تنی مواجه شد که نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه با کاهش ۳.۶۳۰ تنی همراه بود.
قیمت میانگین هر تن پلی پروپیلن در هفته گذشته با افت ۰.۷ درصدی نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه به ۲۹۴.۴۳۵ هزار ریال در هر تن و ارزش معاملات این محصول در هفته گذشته به ۴۴۰ میلیارد و ۴۷۵ میلیون ریال رسید.
همچنین در هفته گذشته شاهد عرضه ۲.۴۲۰ تن محصول پلی اتیلن سنگین در گریدهای مختلف بودیم که با تقاضای ۲۶۴ و حجم معاملات ۲۴۲ تنی مواجه شد که نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه با کاهش ۵۰۶ تن همراه است. نرخ میانگین ثبت شده برای این محصول به ۲۲۰.۵۵۸ هزار ریال در هر تن رسید و ارزش معاملات نیز به ۵۳ میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال رسید.
جدول معاملات محصولات اصلی شرکت پتروشیمی مارون در هفته گذشته و همچنین نمودار ماههای اخیر نرخ محصولات پلی پروپیلن این شرکت ارائه شده است.
در هفتهای که گذشته شاهد عرضه ۷.۱۱۰ تنی انواع پلی پروپیلن توسط شرکت پلی پروپیلن جم بودیم که با تقاضای ۳.۶۵۶ تنی مشتریان و حجم معاملات ۲.۸۴۶ تنی مواجه شد.
متوسط نرخ میانگین هر تن پلی پروپیلن با رشد ۰.۷ درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۳۱۱.۴۴۰ هزار ریال در هر تن رسید.
ارزش معاملات انواع پلی پروپلینهای تولیدی شرکت با توجه به کاهش ۲.۴۴۲ تنی در حجم معاملات و همچنین رشد نرخ فروش نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه ۸۸۶ میلیارد و ۳۵۹ میلیون و ریال رسید.
در ادامه جدول معاملات هفته گذشته و همچنین روند قیمتی ماههای اخیر انواع پلی پروپیلنهای شرکت را مشاهده مینمایید.
شرکت پتروشیمی فن آوران که در حال حاضر محصول اسیداستیک خود را در بورس کالا عرضه میکند، در هفته گذشته ۹۲۰ تن از این محصول را در بورس کالا عرضه کرد که با حجم معامله ۷۱۳ تنی مشتریان روبرو شد و نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه با کاهش ۲۰۷ تنی همراه بود.
نرخ پایه عرضه این محصول با افت ۰.۴ درصدی در مقایسه با هفته معاملاتی منتهی به ۱۴ خرداد ماه به ۲۰۵.۴۰۸ هزار ریال در هر تن و ارزش معامله اسید استیک به ۱۴۶ میلیارد و ۴۵۵ میلیون ریال رسید.
جدول معاملات هفته گذشته و همچنین نمودار ماههای اخیر قیمت اسیداستیک این شرکت ارائه شده است.
در هفته گذشته شاهد عرضه ۵.۵۹۲ تن استایرن منومر از سوی شرکت پتروشیمی پارس بودیم که با تقاضای ۶.۰۴۸ و حجم معاملات ۵.۵۹۲ تنی همراه بود که نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه بدون تغییر همراه بود.
نرخ میانگین معاملات این محصول در هفته گذشته به ۲۳۲.۵۴۴ هزار ریال در هر تن رسید که افت ناچیز ۰.۴ درصدی را نسبت هفته منتهی به ۱۴ خرداد همراه بود. همچنین ارزش معاملات در این هفته به یک هزار و ۳۰۰ میلیارد و ۳۸۹ میلیون ریال رسید.
جدول معاملات هفته گذشته و همچنین نمودار قیمت استایرن منومر شرکت پتروشیمی پارس در ماههای اخیر را مشاهده کنید.
شرکت پتروشیمی شازند در هفتهای که گذشت ۱.۰۶۰ تن از انواع پلی پروپیلن را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۶۳۰ و حجم معاملات ۵۵۰ تنی در قیمت میانگین ۳۱۲.۴۰۵ هزار ریال در هر تن معامله شد. ارزش معاملات این محصول با توجه به رشد ۳.۲ درصدی و همچنین کاهش ۱.۰۵۰ تنی میزان فروش نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه، به رقم ۱۷۱ میلیارد و ۸۲۳ میلیون ریال رسید.
جدول معاملات محصولات اصلی پتروشیمی شازند و همچنین نمودار ماههای اخیر قیمتی محصول پلی پروپیلن این شرکت ارائه شده است.
همچنین در هفته گذشته ۹۶۰ تن از پلی اتیلن سنگین پتروشیمی اراک در بورس کالا به فروش رسید که نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه با افزایش ۳۶۰ تنی همراه بود.
لازم به ذکر است، ارزش معاملات پلی اتیلن سنگین پتروشیمی شازند به ۲۵۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال رسید.
همچنین، در هفته گذشته ۵۶۰ تن از پلی اتیلن سبک پروشیمی اراک در بورس کالا به فروش رسید که نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه با کاهش ۵۰۰ همراه بود. لازم به ذکر است ارزش معاملات پلی اتیلن سبک پتروشیمی شازند به ۱۳۵ میلیارد و ۹۳۷ میلیون ریال رسید.
شرکت پتروشیمی جم در هفتهای که گذشت ۶.۲۴۸ تن پلی اتیلن سنگین در بورس کالا عرضه کرد. تقاضای ۲.۹۷۰ تنی و معاملات ۲.۷۲۸ تنی این محصول در هفته گذشته، با نرخ میانگین ۲۲۳.۵۳۵ هزار ریال در هر تن صورت گرفت.
ارزش معاملات آن با توجه به افت یک درصدی نرخ فروش و همچنین کاهش ۱.۷۴۹ تنی در میزان فروش این محصول پتروشیمی جم در مقایسه با هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه به ۶۰۹ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال رسید.
جدول معاملات هفته گذشته و همچنین نمودار قیمتی هفتگی پلی اتیلن سنگین این شرکت ارائه شده است.
شرکت پتروشیمی امیرکبیر در هفتهای که گذشت ۲.۵۰۰ تن پلی اتیلن سنگین در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضای ۱.۵۲۰ تنی و حجم معاملات ۱.۴۵۰ تنی این محصول در هفته گذشته، با نرخ میانگین ۲۳۶.۲۹۶ هزار ریال در هر تن صورت گرفت. ارزش معاملات آن با توجه به افت ناچیز ۰.۳ درصدی در نرخ فروش و کاهش ۸۵۰ تنی فروش این محصول پتروشیمی امیرکبیر در مقایسه با هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه به ۳۴۲ میلیارد و ۶۲۹ میلیون ریال رسید.
همچنین، در هفته منتهی به ۲۰ خرداد ماه شاهد عرضه ۵.۰۰۰ تن محصولات پلی اتیلن سبک بودیم که با ثبت تقاضای ۱.۵۷۰ تنی همراه بود که در نهایت منجر به معاملات ۱.۳۴۰ تنی شد. نرخ این محصول با افت ۴.۳ درصدی در مقایسه با هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه به ۲۴۲.۷۴۶ هزار ریال در هر تن رسید و ارزش معاملات آن با توجه به افت نرخ فروش و کاهش ۳.۱۶۰ تنی میزان فروش ۳۲۵ میلیارد و ۲۷۹ میلیون ریال رسید.
جدول معاملات و همچنین نمودار چند ماه اخیر قیمتی محصولات پلی اتیلن سنگین شرکت ارائه شده است.
در هفته گذشته شاهد عرضه ۱.۵۰۰ تنی آرتوزایلین پتروشیمی نوری در بورس کالا بودیم که با تقاضای ۸۶۰ و حجم معاملات ۵۶۰ تنی از این محصول همراه بود.
نرخ متوسط هر تن از این محصول در هفته گذشته به ۱۴۵.۷۷۲ هزار ریال و ارزش معاملات با توجه به افزایش ۲۰۰ تنی در میزان فروش و عدم تغییر چشمگیر نرخ فروش در مقایسه با هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه به ۸۱ میلیارد و ۶۳۱ میلیون ریال رسید.
آخرین جدول معاملات محصول آرتوزایلین و همچنین نمودار ماههای اخیر قیمتی این محصول که مربوط به معاملات هفته گذشته این شرکت بوده در ادامه ارائه شده است.
پتروشیمی خراسان در هفته منتهی به ۲۰ خرداد ماه ۳۳۰ تن کریستال ملامین تولیدی اش را در بورس کالا عرضه کرد که با تقاضا و حجم معاملات ۳۲۰ تنی همراه بود که مقایسه با آخرین عرضه این محصول در بورس کالا یعنی ۱۴ خرداد ماه افزایش ۱۱۵ تنی را به همراه دارد.
از طرفی نرخ فروش این محصول به ازای هر تن ۳۶۴.۴۰۵ هزار ریال به فروش رسید که نسبت به هفته منتهی به ۱۴ خرداد ماه افت ناچیزی را نشان میدهد.
همچنین، در هفته گذشته از ۷۰۰ تن اوره پریل عرضه شده پتروشیمی خراسان در بورس کالا، هیچ میزانی از این محصول مورد معامله قرار نگرفت.
جدول و نمودار ماههای اخیر قیمتی اوره پریل و کریستال ملامین شرکت را در ادامه مشاهده مینمایید.
منبع: بورس نیوز