تاریخ: ۲۲ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۰۸:۵۷
بازدید: ۴۲۰
کد خبر: ۲۱۸۰۳۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

آخرین قیمت دلار پیش از امروز ۲۲ تیر

آخرین قیمت دلار پیش از امروز ۲۲ تیر
‌می‌متالز - در روزی که دلار در بازار آزاد نوسان چندانی نداشت، قیمت این ارز بر تابلوی صرافی‌های بانکی رشد معناداری را تجربه کرد. دیروز صرافی‌های بانکی قیمت فروش دلار را ۲۴ هزار و ۷۵۰ تومان تعیین کردند که ۱۵۰ تومان بالاتر از روز یکشنبه بود.

به گزارش می متالز، در روزی که قیمت دلار در بازار آزاد نوسان چندانی نداشت، قیمت این ارز بر تابلوی صرافی‌های بانکی رشد معناداری را تجربه کرد. دیروز صرافی‌های بانکی قیمت فروش دلار را ۲۴ هزار و ۷۵۰ تومان تعیین کردند که ۱۵۰ تومان بالاتر از روز یکشنبه بود. بخشی از معامله‌گران باور داشتند که دلیل این افزایش قیمت، تلاش بازارساز برای فروش دلار در قیمت‌های بالاتر پیش از احیای توافق هسته ای بود. در واقع عده ای باور داشتند، بازارساز در اصطلاح بازیگران ارزی، به‌دنبال «بالا فروش کردن» دارایی‌های ارزی خود پیش از افت احتمالی اسکناس آمریکایی است. این گروه باور دارند که ایران به‌زودی به احتمال زیاد با طرف‌های برجام به توافق خواهد رسید و با احیای برجام، قیمت دلار سیر نزولی خواهد گرفت.

در بازار ارز نیز دلار چندان به کمک سکه‌بازان نیامد و روند آرام و کم‌نوسانی را تجربه کرد. دیروز اسکناس آمریکایی توان عبور از مرز ۲۵ هزار تومانی را از خود نشان نداد و با رشد جزئی ۱۰ تومانی به محدوده ۲۴ هزار و ۹۴۰ تومان رسید.

رفتار دلار بر تابلوی صرافی‌ها
در روزی که دلار در بازار آزاد نوسان چندانی نداشت، قیمت این ارز بر تابلوی صرافی‌های بانکی رشد معناداری را تجربه کرد. دیروز صرافی‌های بانکی قیمت فروش دلار را ۲۴ هزار و ۷۵۰ تومان تعیین کردند که ۱۵۰ تومان بالاتر از روز یکشنبه بود. بخشی از معامله‌گران باور داشتند که دلیل این افزایش قیمت، تلاش بازارساز برای فروش دلار در قیمت‌های بالاتر پیش از احیای توافق هسته ای بود. در واقع عده ای باور داشتند، بازارساز در اصطلاح بازیگران ارزی، به‌دنبال «بالا فروش کردن» دارایی‌های ارزی خود پیش از افت احتمالی اسکناس آمریکایی است. این گروه باور دارند که ایران به‌زودی به احتمال زیاد با طرف‌های برجام به توافق خواهد رسید و با احیای برجام، قیمت دلار سیر نزولی خواهد گرفت.

این در حالی است که عده دیگری باور داشتند، هدف بازارساز از افزایش قیمت دلار صرافی‌های بانکی، جلوگیری از ورود تقاضای آربیتراژی به بازار بود. در واقع این عده باور ندارند که افت قیمتی شدیدی در راه است، بلکه معتقدند، بازارساز برای جلوگیری از برگشت دلالان و نوسان‌گیران،‌ قیمت فروش ارز صرافی‌های بانکی را بالا می‌برد. زمانی که قیمت دلار بازار آزاد با صرافی‌های بانکی فاصله زیادی پیدا می‌کند، بخشی از دلالان به قصد کسب سود از این فاصله در صف خرید صرافی‌های بانکی قرار می‌گیرند. در واقع تقاضای کاذبی وارد بازار می‌شود که می‌تواند رفتار سایر معامله‌گران را تحت تاثیر قرار دهد. بازارساز با بالا آوردن قیمت معمولا سعی می‌کند مانع از ورود این نوع تقاضا به بازار شود.

منبع: تجارت نیوز

عناوین برگزیده