تاریخ: ۲۲ تير ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۴۵
بازدید: ۵۰۰
کد خبر: ۲۱۸۲۲۲
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

وزیر صمت با رئیس قوه قضاییه دیدار کرد

وزیر صمت با رئیس قوه قضاییه دیدار کرد
‌می‌متالز - وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای با وی دیدار کرد.

به گزارش می‌متالز، علیرضا رزم حسینی با حضور در دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای با وی دیدار کرد.

وزیر صمت در این دیدار با تبریک انتصاب حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به ریاست دستگاه قضا از سوی رهبر معظم انقلاب، برای وی در این مسئولیت مهم آرزوی موفقیت کرد.

رزم حسینی با ارائه گزارشی درباره اقدامات وزارت صمت و چالش‌هایی که در حوزه‌های صنعت و تجارت و همچنین مسائل مربوط به تامین نیاز‌های اساسی مردم وجود دارد، بر لزوم هماهنگی و همکاری دولت و دستگاه قضایی برای حل مشکلات در این بخش‌ها تاکید کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای نیز در این دیدار با تشکر از ابراز محبت وزیر صمت، اظهار داشت: قوه قضاییه در دوره تحول و تعالی بر همکاری و استفاده از ظرفیت‌های همه دستگاه‌ها برای حل مشکلات کشور و مردم تاکید دارد.

رئیس قوه قضاییه افزود: امروز کشور در شرایطی قرار دارد که بیش از همیشه نیازمند همدلی و همکاری همه بخش‌ها هستیم و هرچه هم‌افزایی بین دستگاه‌ها بیشتر باشد توفیقات در کاهش مشکلات مردم بیشتر خواهد بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به هم‌پوشانی ماموریت در بخش‌هایی از وزارت صمت و دستگاه قضایی از جمله سازمان تعزیرات و سازمان بازرسی کل کشور، لزوم تبادل اطلاعات بین این مجموعه‌ها برای هماهنگی بیشتر را متذکر شد.

منبع: شاتانیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم