به گزارش میمتالز، خلیل قاسمی با بیان اینکه استان هرمزگان بخشی از فراخوان ملی مزایده معادن در سطح کشور بود، عنوان کرد: در هرمزگان، ۲۱۶ معدن در ۴۶ محدوده معدنی و ۱۷۰ محدوده اکتشافی در این مزایده قرار داشت.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان ادامه داد: برای این مزایده در هرمزگان ۱۷۸ نفر متقاضی داشتیم که برای ۷۰ محدوده معدنی و اکتشافی پیشنهاد ارائه کردند و دو سوم دیگر محدودهها فاقد متقاضی و پیشنهاد بودند.
وی خاطرنشان کرد: این کار بزرگ در سطح ملی فعلا متوقف شده است، اما امیدواریم با تعامل قوه قضائیه و وزارت صنعت، معدن و تجارت، این مزایده در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال برگزار شود.
قاسمی با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزه معادن گفت: معادن استان ظرفیتهای بسیار خوبی برای ایجاد اشتغال دارند که ما باید بهترین راهکارها ر ا برای این امر مهم بکار گیریم.
وی همچنین اظهار داشت: برای مزایده محدودههای اکتشافی و معدنی استان کلیه فرآیندهای مزایده در استان بر اساس قانون بوده و با هر گونه تخطی از قانون و متخلفین برخورد قانونی انجام میدهیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان به روشهای واگذاری محدودههای اکتشافی و معدنی در استان پرداخت و افزود: واگذاری محدودههای اکتشافی و معدنی از طریق ثبت محدوده (درخواست صدور پروانه اکتشاف) از طریق سامانه کاداستر، نقل و انتقال مجوزهای اکتشافی و معدنی در چارچوب قانون معادن و آئین نامه اجرایی آن، واگذاری محدود ههای اکتشافی معدن از طریق مزایده عمومی از طریق سامانه ستاد ایران (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) انجام میگردد.