به گزارش میمتالز، محمدرضا خواجه روز سهشنبه افزود: بعد از اخطار، بخشی از مشکلات آلایندگی آنها مرتفع شده و برای رعایت کامل مقررات باید بیش از گذشته به وظایف قانونی در سطح منطقه عمل کنند.
وی ادامه داد: این معادن در برخی از روزهای هفته به مقررات و پیشگیری از آلودگی محیط بیتوجه هستند که کار نظارت با سرکشی مستمر برای رعایت مقررات با دقت اعمال میشود.
این مسوول اظهار کرد: جانمایی برخی معادن شن و ماسه در منطقه از گذشته مناسب نیست و باید برای تداوم فعالیت آنها و پیشگیری از آلایندگیها عنایت و نظارت بیشتر و بهتری صورت گیرد.
خواجه گفت: فعالیت تمامی معادن شن و ماسه باید فقط در چارچوب مقررات و انجام تعهدات به خصوص در راستای پیشگیری از آلودگی هوا و همکاری و عمل به اخطارهها متمرکز شود.
طی هفتههای اخیر جمعی از شهروندان مهریزی از فعالیت برخی معادن شن و ماسه به خصوص چند واحد مستقر در نزدیکی شهرستان در جاده سنتو که موجب آلوگی هوا میشود انتقاد کردند.
بر اساس آخرین آمار موجود هماکنون ۲۷ معدن در این شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۲۲ مورد آن فعال است و اکثر آنها در بخش شن و ماسه و سنگ فعالیت دارد.
واحدهای معدنی یزد با تامین ۳۳درصد خوراک فولاد کشور در رتبه اول قرار دارد و هشتمین استان صادرکننده محصولات غیرنفتی محسوب میشود.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایران) یزد