تاریخ: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۴۵
بازدید: ۷۷۱
کد خبر: ۲۲۳۱۲۱
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی

مرگ دلخراش دو کارگر معدن «دره زنجیر» و «فراز کوه»

مرگ دلخراش دو کارگر معدن «دره زنجیر» و «فراز کوه»
‌می‌متالز - منابع کارگری در استان یزد از کشته شدن دو کارگر در یک روز در معادن سرب و روی «دره زنجیر» شهرستان تفت و معدن فلدسپات فراز کوه در شهرستان میبد به صورت جدگانه خبر دادند.

به گزارش می‌متالز، منابع کارگری در یزد گفتند: این دوحادثه دوشنبه شب (۲۴ مرداد ماه) برای دو کارگر معدن سرب و روی «دره زنجیر شهرستان تفت و معدن فلدسپاپ «فراز کوه» در شهرستان میبد به صورت جداگانه در فاصله چند ساعت در یک روز اتفاق افتاد.

آن‌ها در تشریح این دو حادثه گفتند: حادثه اول که در معدن سرب و روی دره زنجیر واقع در ابتدای جاده روستای ده‌بالا تفت رخ داد، یک کارگر ۳۶ساله بدنبال ریزش آوار تونل دچار حادثه شد که گروه‌های امدادی بعد از انجام عملیات سه‌ساعته آواربرداری پیکر بی‌جان وی را از زیر آوار خاک و سنگ خارج کردند.

آن‌ها افزودند: در حادثه دیگری که شامگاه همان روز حوالی ساعت ۱۹ در معدن فلدسپات فراز کوه واقع در پنج کیلومتری دهستان «درین» میبد رخ داد یک کارگر راننده لودر حین انجام کار خاکبرداری معدن بر اثر واژگونی لودر دچار حادثه شد و تلاش امدادگران برای نجات وی بی‌نتیجه باقی ماند.

به گفته آنها؛ هر چند مسوولان و کارشناسان وعده پیگیری علت مرگ این دو کارگر معدن را داده‌اند، اما با توجه به سوابق گذشته ما کارگران معادن از نتایج پیگیری حوادثی که در گذشته برای کارگران معادن رخ داده هنوز بی‌خبریم.

منبع: خبرگزاری کار ایران(ایلنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم