به گزارش میمتالز، علی اصغرنوراله زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید افزود: با افتتاح تعدادی از طرحهای تولیدی که عمده آن در بخش تولیدات کشاورزی، بسته بندی و فرآوری و بومگردی است، برای ۷۰ هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شد.
وی با بیان این که صندوق کارآفرینی امید به اهمیت کار سخت، کارآفرینان و تولید واقف است و سعی میکند حمایتهای مالی را در کمترین فرصت زمانی داشته باشد، گفت: این صندوق در یک سال گذشته به ۵۴ هزار طرح، ۲۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده است.
نوراله زاده با بیان این که صندوق کارآفرینی امید، آماده حمایت از همه طرحها به ویژه در حوزه بوم گردی گردشگری و کشاورزی در همه روستاهای کشور دارد، افزود: کارشناسان صندوق با همکاری دستگاههای اجرایی ظرفیتهای همه روستاهای کشور را در شناسایی کرده اند و به طور یقین ظرفیتهای زیادی برای تحقق این امر وجود دارد که فقط باید طرحهای آن از سوی کارآفرینان تعریف شود؛ چراکه اجرا آن را صندوق با حمایت مالی تضمین میکند.
وی با اشاره به این که در یک دهه گذشته یک میلیون نفر از کارآفرین کشور مورد حمایت مالی این صندوق قرار رفتند که حدود ۴۰ درصد آنان بانوان هستند، توضیح داد: اگر موانع داخلی که بیشتر در خلاء و نواقص قانونی و مشکلات صدور مجوز از سوی دستگاههای اجرایی است، حل و فصل شود، مشکل تولید و در نتیجه بیکاری از بین میرود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اظهار این که این صندوق پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که هر روستا میتواند یک کارخانه تولیدی باشد، طرح و برنامههای کارآفرینان را مورد حمایت مالی قرار میدهد، تصریح کرد: توسعه و ارتقاء فرهنگ کار و تولید از سوی کارآفرینان باید در جامعه مورد توجه قرار بگیرد.
نوراله زاده گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته دستگاههای اجرایی فقط زمینه اجرای فعالیتهای تولیدی را فراهم میکند، این تولید کنندگان و کارآفرینان هستند که ۱۲ فعالیت را برای رسیدن به محصول با هزاران دغدغه انجام میدهند، به همین دلیل باید فرهنگ حمایت از کارآفرینان و تولید کنندگان در کشور نهادینه شود.
وی منزلت اجتماعی کارآفرینی را در جامعه بسیار مهم توصیف کرد و ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید با این تفکر و ایده حمایت مالی را از تولید کنندگان انجام میدهد و امیدواریم مسوولان دولتی و اجرایی همراه با این صندوق و تولید کنندگان به مقوله تولید و درآمد مردم توجه کنند.
وی قدرت اقتصادی را عامل موفقیت کشور در دیگر بخشها دانست و گفت: امروز فلسفه وجودی صندوق کارآفرین امید تحقق رونق اقتصادی با حمایت از تولید و افزایش درآمد مردم و از بین بردن بیکاری است و به وطور یقین با قدرتمند شدن اقتصاد کشور، مشکلات تحریمها و وابستگیهای کشور به راحتی قابل حل بوده و این چالشها اصلا متوجه مردم نخواهد شد.
نوراله زاده با بیان این که طرح "هر روستا یک محصول" با هدف اشتغالزایی روستایی و حمایت از زنان سرپرست خانوار در تولید محصولات خانگی و روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید در حال اجرا است، تصریح کرد: هدف ما حرکت در مسیر توسعه، رونق تولید و اشتغال و همچنین رفع محرومیت در جامعه است.
منبع: خبرگزاری تسنیم