تاریخ: ۰۸ شهريور ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۲:۳۳
بازدید: ۳۲۵
کد خبر: ۲۲۴۸۱۶
سرویس خبر : انرژی
کویت:

اوپک ممکن است افزایش ۴۰۰ هزار بشکه نفت در روز را لغو کند

‌می‌متالز - وزیر نفت کویت اعلام کرد که سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) ممکن است توافق افزایش تولید نفت طی چند ماه آینده به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز را لغو کند.

به گزارش می‌متالز، محمد عبدالطیف الفارس، وزیر نفت کویت روز یکشنبه اعلام کرد که سازمان کشور‌های صادرکننده نفت (اوپک) ممکن است توافق افزایش تولید نفت طی چند ماه آینده به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز را لغو کند.

الفارس در رویدادی با حمایت دولتی در شهر کویت به رویترز گفت: (فعالیت) بازار‌ها در حال کند شدن هستند. از آنجایی که موج چهارم بیماری کووید-۱۹ در برخی مناطق آغاز شده است، باید مراقب باشیم و در مورد این افزایش تجدید نظر کنیم. ممکن است افزایش ۴۰۰ هزار بشکه‌ای در روز متوقف شود.

وی تأکید کرد که اقتصاد کشور‌های شرق آسیا و چین هنوز به دلیل همه گیری کرونا باعدم قطعیت و مشکلات اقتصادی روبرو است.

بر اساس این گزارش، وزیر نفت کویت همچنین خواستار احتیاط بیشتر از سوی کشور‌های تولید کننده نفت در جهان در مورد افزایش تولید شد.

اوپک پلاس قرار است هفته آینده درباره افزایش تولید نفت که ماه گذشته در مورد آن توافق شد، مذاکراتی داشته باشد.

ائتلاف اوپک با افزایش تقاضای جهانی و پس از برخی اختلاف نظرها، برای افزایش تولید نفت به میزان ۴۰۰۰۰۰ بشکه در ماه از اوت به توافق رسید. کشور‌های عضو این گروه قرار بود تولید خود را تا سپتامبر ۲۰۲۲ به تدریج افزایش دهند، در این زمان تولید نفت به سطح قبل از همه گیری کرونا باز می‌گردد.

این گروه در حال حاضر از تولید ۶ میلیون بشکه نفت خام در روز نسبت به ۱۰ میلیون بشکه‌ای که در بدترین شرایط همه گیری از بازار حذف شده بود، خودداری می‌کند.

دولت آمریکا در ماه جاری میلادی از اوپک و متحدانش خواسته است تا تولید نفت را بیشتر کنند تا بتواند قیمت بنزین را تحت سلطه خود درآورده و کمبود‌ها را جبران کند. آمریکا برنامه فعلی اوپک برای افزایش تولید نفت را ناکافی می‌داند.

واشنگتن قاطعانه می‌گوید که افزایش قیمت بنزین تهدیدی برای بهبود اقتصاد جهانی است. الفارس می‌گوید، اما نظرات اعضای اوپک پلاس در این مورد متفاوت است.

الفارس بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت: نشست‌هایی با کشور‌های اوپک، به ویژه کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس وجود دارد و تاکنون دیدگاه‌های متفاوتی در مورد نحوه رسیدگی به این موضوع وجود دارد.

این در حالی است که اوایل ماه جاری میلادی، آژانس بین المللی انرژی (IEA) چشم‌انداز خود را برای تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۱ کاهش داد و دلیل آن را گسترش سریع نوع دلتای ویروس کرونا و تاثیر آن بر اقتصاد جهان عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده