به گزارش میمتالز، پریسا عابدپور اضافه کرد: جهت بهره برداری از این معادن، یک هزار و ۱۳۴ میلیارد ریال سرمایه گذاری از سوی بخش خصوصی انجام شده که با بهره برداری از آنها برای ۵۹۶ نفر نیز اشتغال مستقیم فراهم شده است.
وی ادامه داد: از این معادن سالانه بیش از ۳ هزار و ۴۸۸ تن انواع مواد معدنی استخراج خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغههای اصلی سازمان در حوزه معادن استان جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی است، اظهار داشت: در این راستا با حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی، چند واحد فرآوری انواع مواد معدنی از جمله واحد کنسانتره سازی سنگ آهن برای اولین بار در استان در شهرستان بوکان و سنگبریهای بزرگ مقیاس در شمال و جنوب استان در حال راه اندازی است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن وتجارت آذربایجانغربی گفت: در حال حاضر ۵۰۳ معدن دارای پروانه بهره برداری معتبر با ذخیره قطعی یک هزار و ۱۳۸ میلیون تن و حجم سرمایه گذاری ۴ هزار و ۷۴۵ میلیارد ریال و زمینه اشتغال مستقیم برای پنج هزار و ۱۷۹ نفر فراهم ساخته اند.
وی بیان کرد: در راستای تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری و عمل به شعار سال که از سوی ایشان به عنوان سال تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها مزین شده، ۶۰ معدن راکد با حجم سرمایه گذاری یک هزار و ۵۱۲ میلیارد ریال در این استان به چرخه تولید بازگردانده شده است.
آذربایجانغربی از نظر معدنی یکی از استانهای غنی به شمار میرود، ولی بهره برداری خوبی از این معادن تاکنون صورت نگرفته و سهم این بخش از تولید ناخالص داخلی این استان بسیار کم است.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) آذربایجانغربی