به گزارش می متالز، این شرکت سپس در تکمیل زنجیره تولید به شرکت فولاد اهواز (فولاد خوزستان فعلی)ملحق شد تا رویای تولید تا ۸۴۰ هزار تن ورق را ایجاد نمایداما پس از چندی مرکزنشینان تصمیم گرفتند آن را از فولاد خوزستان جدا نموده و مستقل نمایند و پس از استقلال هم تصمیم گرفتند آن را در اوج تولید ۵۳۰ هزار تن محصول، تقدیم مجموعه تجار ورق(دانیال زاده) نمایند.از این به بعد دیگر روند برای فولاد کاویان بجز مشتی شعار سقوط و نزول و اخراج از تابلوی بورس اوراق بهادار نتیجه ای ببار نیاورد..شرایطی که هنوز هم برای این کارخانه بزرگ خوزستانی ادامه دارد و مرگ تدریجی آن فقط موجبات رونق ۳۴ هکتار زمینهای آن شده است. برای یادبود این رویداد تلخ مروز یک خبر از سالهای اولیه واگذاری آن به بخش خصوصی می تواند حالا خواندنش عبرت انگیز باشد.
شرکت فولاد کاویان (سهامی عام) مجمعی در اتاق بازرگانی ایران برگزار کرد، تا طی آن صاحبان سهام این شرکت اعضای هیات مدیره «فوکا» را انتخاب کنند. در مجمع عمومی به طور فوقالعاده فولاد کاویان که با حضور ۸۱ درصد از سهامداران این شرکت برگزار شد، مرتضی علیاکبری به نمایندگی از فولاد صبا نور ریاست این جلسه را بر عهده گرفت، علی اصغر گنجیان هم از سوی سهامدار عمده و احمد علی رحیمی به نمایندگی از کارگران کارخانه به عنوان ناظران این جلسه انتخاب شدند، مهندس عباس نگارستانی، مدیر عامل شرکت نیز در مقام دبیر و منشی مجمع در این جلسه ایفای نقش میکرد.
بنابراین گزارش، طی برگزاری مجمع عمومی به طور فوقالعاده فولاد کاویان صاحبان سهام شرکت به اتفاق آرا اشخاص حقیقی و حقوقی شامل مجتمع فولاد گیلان، آرزو دانیالزاده، مرضیه محسنی، امیدرضا دانیالزاده و علی اصغر گنجیان را به عنوان اعضای جدید هیات مدیره این شرکت انتخاب و معرفی کردند.
*این گزارش میافزاید: در پی تغییرات اخیر در ترکیب سهامداران فولاد کاویان اشخاص حقیقی و حقوقی شامل:
آرزو دانیالزاده ۱۸درصد،
مرضیه محسنی۱۷درصد،
امید رضا دانیالزاده ۱۸درصد،
آزاده دانیال زاده ۱۸درصد
و فولاد گیلان ۸درصداز سهام این شرکت را در اختیار گرفتند،
شرکت آریان فولاد نیز از گذشته ۹درصد از سهام «فوکا» را تحت مالکیت خود دارد،
میزان سهم شناور آزاد این شرکت هم در بازار سرمایه ۱۲درصد است.
پس از برگزاری این مجمع عباس نگارستانی، مدیر عامل فولاد کاویان در جمع صاحبان سهام طی سخنانی میزان سهامداران حقوقی شرکت را ۱۷۹سهامدار ذکر کرد و گفت: این در حالی است که کاویان در بورس ۱۷۱۴سهامدار حقیقی دارد.
وی با ذکر این نکته که فولاد کاویان توانایی پوشش ۱۵۳ریالیEPS خود را در سال ۸۵ دارد، پیشبینی درآمد هر سهم شرکت در سال ۸۶ را ۱۷۵ریال اعلام کرد.
اجرای طرح توسعه ۷۰۰ هزار تنی اسلب:
مدیر عامل فولاد کاویان درباره آخرین وضعیت طرح توسعه ۷۰۰هزار تن اسلب و ریختهگری این شرکت گفت:
اسناد مناقصه این طرح ارزیابی شده و ما در حال تعیین برنده مناقصه هستیم. ضرورت اجرای این طرح توسعه هم این است که ما ۱۴مگاوات برق مازاد به همراه مقادیر زیادی آب، دو خط گاز و دیگر امکانات بالقوه زیرساختاری در مجموعه کارخانه به ارزش ۵۹میلیارد تومان داریم که با اجرای این طرح از این منابع مازاد موجود استفاده بهینه میشود و به طور طبیعی تولید و سود شرکت نیز افزایش خواهد یافت.
وی با مثبت خواندن تغییر در ترکیب سهامداران این شرکت گفت: پیش از این تغییرات شرکت به صورت کارمزدی ورق تولید میکرده بود، و این اتفاق سود شرکت را با کاهش روبهرو کرد، اما سهامدار عمده جدید شرکت در آستانه ورود، ۶۰هزار تن اسلب برای شرکت خریداری کرده و به نظر میرسد که با حمایت سهامدار عمده تولید کارمزدی شرکت کاهش و سود آن افزایش یابد.