به گزارش میمتالز، درصورت عدم افزایش سرمایه و تقسیم منابع مزبور، شرکت برای پرداخت مطالعات سهامداران ناگزیر به اخذ تسهیلات از بانکها است که این امر موجب کاهش نقدینگی و افزایش ریسک عدم ایفای به موقع تعهدات خواهد شد. این در حالی است که افزایش سرمایه کنونی منجر به جلوگیری از خروج وجه نقد و عدم نیاز به تامین مالی از طریق تسهیلات و نیز اصلاح ساختار مالی شرکت خواهد شد. این افزایش سرمایه در ۱۳شهریور سالجاری به تصویب هیاتمدیره رسید.
فولاد آلیاژی یزد در شهریورماه سال ۸۹ در فرابورس مورد پذیرش قرار گرفت. این در حالی است که در سال ۸۰ پروانه بهرهبرداری از آن از سوی سازمان صنایع و معادن صادر شد و با ظرفیت ۳هزار و ۵۰۰تن شروع به کار کرد. ظرفیت تولید فولاد آلیاژی یزد در این سالها با توجه به پروانه بهرهبرداری، به ۲۷هزار تن تولید سالانه افزایش یافته است.
محصولات تولیدی شامل میلگرد، تسمه و چهارگوش است. در این میان انواع میلگرد تابگیریشده از قطر ۱۰ تا ۲۰۰میلیمتر، میلگرد کشیدهشده از قطر ۱۰ تا ۶۰میلیمتر، میلگرد پولیششده از قطر ۱۰ تا ۶۰میلیمتر، میلگرد تستشده از قطر ۲۰ تا ۲۰۰میلیمتر ومیلگرد پوستهبرداریشده (پیل شده) از قطر ۲۰ تا ۸۰میلیمتر را در سبد محصولات خود دارد.
فولاد آلیاژی یزد در ۵ ماه نخست سالجاری نیز از فروش محصولات خود بیش از ۲هزار و ۸۰میلیارد ریال درآمد شناسایی کرد. این رقم در مقایسه با فروش «فولای» در مدت مشابه سال معادل ۹۷درصد رشد نشان میدهد.
منبع: دنیای اقتصاد