تاریخ: ۰۵ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۲۰
بازدید: ۳۱۸
کد خبر: ۲۲۹۷۰۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

سرگردانی سیمان میان بورس و بازار / وعده وزیر صمت روی زمین ماند

سرگردانی سیمان میان بورس و بازار / وعده وزیر صمت روی زمین ماند
‌می‌متالز - در حالی که کشمکش درباره عرضه سیمان در بورس کالا همچنان ادامه دارد، برخی از مصالح‌فروشان با عدم عرضه سیمان مجددا به دنبال افزایش قیمت این کالا هستند.

به گزارش می‌متالز، با افزایش مصرف برق و اولویت تأمین برق خانگی واحد‌های صنعتی با محدودیت‌های فراوانی مواجه و ساعات کاری صنایع به ساعات غیر پیک مصرف منتقل شد. اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت دوازدهم در اوایل تیرماه گذشته در جریان بازدید از مرکز دیسپاچینگ توانیر با اشاره به مصوبه دولت برای مدیریت مصرف و انتقال بخش‌های پرمصرف به ساعات غیر پیک مصرف گفته بود: «برای واحد‌های پرمصرف صنعتی محدودیت‌های در نظر گرفته شده است و واحد‌های صنعتی تا سه هفته آینده که در شرایط حساسی به لحاظ مصرف برق هستیم می‌توانند از این فرصت به‌عنوان تعطیلات تابستانی استفاده کنند.»

این تصمیم اگرچه توانست بخشی از کمبود برق را تأمین کند، اما مشکلات فراوانی را برای صنایع از جمله فولاد و سیمان رقم زد.

منبع: خبرگزاری آنا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم