به گزارش میمتالز، نادر ارسلانی در نشست مشترک با مدیرعامل مس انجرد، فروش فرآوردههای خام معدنی را از مشکلات عدیدهای معادن برشمرد و گفت: در کنار اکتشافات و استخراج مواد اولیه و کنساتره مواد معدنی لازم است صنایع جانبی نیز درکنار این ذخایر معدنی ایجاد شود تا شاهد خروج فرآوردههای کنسانتره به استان و حتی کشور نباشیم.
وی ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری را در گرو ایجاد صنایع جنبی و تبدیلی در کنار معادن ذکرکرد و افزود: ضرورت دارد دستگاههای دولتی و بخش خصوصی مرتبط در ایجاد صنایع جنبی و تبدیل مواد اولیه به محصول نهایی اقدامات عملی انجام دهند.
معاون علمی و فناوری سپاه عاشورا ضمن تاکید بر حمایت از طرحهای اشتغالزا در منطقه گفت: شهرستان اهر و منطقه ارسباران یکی از مناطق مهم معدنی کشور میباشد که میتوان با سرمایه گذاری و حمایت از طرحها اشتغالزا در این حوزه گامی مهم در ایجاد اشتغال پایدارو سزمایه در این شهرستان و منطقه برداشت شود.
وی افزود: متاسفانه با وجود اینکه گردش مالی مس سونگون بیش از ۱۰ میلیارد تومان است، ولی برای آذربایجان شرقی تنها یک هزار میلیارد تومان به استان تعلق گرفته و ما بقی خارج از استان تعلق میگیرد.
ارسلانی، معادن را از نعمتی بزرگ ذکر کرد و وجود معادن مس و طلا خصوصا معدن مس انجرد در شهرستان اهر را نعمتی عظیم برای ایجاد اشتغال و رفع بیگاری در منطقه عنوان کرد.
وی در ادامه از آمادگی معاونت علمی سپاه عاشورا برای تامین نیازمندیهای معدن مس انجرد و ارائه ایدههای مرتبط توسط نخبگان بسیجی فعال در حوزه معدن خبرداد و گفت: از فعالیتهای بسیج علمی، پژوهشی و فناوری آذربایجان شرقی، تبدیل شرکتهای نوپا به شرکتهای دانش بنیان، کمک به تسهیل چرخه ایده تا ثروت، اشتغال پایدار، افزایش ارزش افزوده محصولات و اقتصاد دانش بنیان است.
مدیرعامل مس انجرد نیز در این مراسم از اشتغالزایی بیش از۷۰۰ نفر از جوانان بومی منطقه در این مجتمع عظیم معدنی خبرداد.
مهدی محمدی فاضل گفت: در کنار توسعه اکتشافات معدن مجتمع مس انجرد، کارخانه کنسانتره مس نیز با ظرفیت اسمی ۳۰ هزار تن به صورت شبانه روزی در حالت فعالیت است.
منبع: ایسنا