به گزارش می متالز به نقل از روابطعمومی مجتمع مس سونگون، شریفی با بیان اینکه این مجتمع با مراکز دانشگاهی استان ارتباط بسیار نزدیکی دارد، گفت: بدون هیچ محدودیتی از طرحهای پژوهشی و تحقیقاتی تمامی دانشگاهها در زمینههای مرتبط با فعالیتهای این مجتمع حمایت میکنیم.
وی افزود: این را خوب میدانیم که تحقیق و پژوهش عنصر مهم پیشرفت و بقای یک صنعت و لازمه رقابت در معیارهای بزرگ جهانی است و در این راستا قراردادهای متعددی با مراکز دانشگاهی استان منعقد شده که چندین طرح به نتیجه رسیده و تعدادی طرح نیز در حال انجام است. حتی اگر برخی از این طرحها به نتیجه نرسد، تجارب و نکات علمی به دست آمده از آنها برای ما و دانشگاه ارزشمند است.
مدیر مجتمع مس سونگون همچنین با اشاره به سیاست اقتصاد مقاومتی و تأکید رهبر انقلاب بر این موضوع گفت: سیاست اقتصاد مقاومتی بهترین و مهمترین راهکار برای برونرفت از مشکلات اخیر کشور است؛ شرکت ملی صنایع مس ایران نیز با پذیرفتن این موضوع در جهت تحقق این امر در گام اول به تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی و بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای برونرفت از آن پرداخته است.
شریفی به طرحهای توسعه مجتمع مس سونگون و روند پیشرفت آنها نیز اشاره کرد و گفت: این طرحها علاوه بر اشتغالزایی، زمینههای تولید صنایع پاییندستی مس را فراهم میکند و این یعنی مهیا کردن بستر سرمایهگذاری برای ایجاد توسعه پایدار و پیشرفت و محرومیتزدایی از منطقه.
رئیس سازمان بسیج اساتید استان آذربایجان شرقی هم در جریان بازدید از مجتمع مس سونگون گفت: از مدیریت مجتمع مس سونگون تشکر میکنم که فرصتی را فراهم آوردند تا از نزدیک با این صنعت عظیم آشنا شویم. در آینده تلاش خواهیم کرد تا با گروههای دیگری از اساتید از این طرح صنعتی عظیم و جهادی بازدیدهایی را داشته باشیم.
«حسین جدیری» افزود: ما بهعنوان فرماندهان جنگ نرم باید با تولید محتوای بیشتر برای جامعه هدف خود تلاش کنیم بهصورت مستمر وارد عرصههای علمی، پژوهشی، اقتصادی و... شویم و در این راستا تلاش میکنیم با حضور در مراکز صنعتی و تولیدی ضمن آشنایی با این مجموعهها، نسبت به شناسایی زمینههای مناسب همکاری اقدام کنیم و امیدوار هستیم بتوانیم با ورود به بحثهای فنی و تخصصی در رفع مشکلات پیشِ روی این مراکز گامهای اساسی برداریم.
وی گفت: باید بستری ایجاد کنیم تا مراکز صنعتی و تولیدی نیازهای خود را در اختیار سازمان بسیج اساتید قرار دهند تا ما بتوانیم با سوق دادن پژوهشهای دانشجویان به سمت این نیازها، در ارائه راهکار برای رفع آنها اقدام کنیم؛ بیشک این کار میتواند انقلاب صنعتی عظیمی در کشور به وجود بیاورد.