تاریخ: ۱۲ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۱:۱۹
بازدید: ۳۹۴
کد خبر: ۲۳۰۶۴۰
سرویس خبر : انرژی
در شش ماهه نخست امسال

نرخ خرید برق از نیروگاه‌ها ۷ درصد افزایش یافت

نرخ خرید برق از نیروگاه‌ها ۷ درصد افزایش یافت
‌می‌متالز - متوسط نرخ خرید برق از نیروگاه‌ها در شش ماهه نخست امسال ۷.۲ درصد افزایش داشته است.

به گزارش می‌متالز، متوسط نرخ خرید برق از نیروگاه‌ها در شش ماهه نخست سال، ۹۲۱ ریال بر کیلووات ساعت محاسبه شده است که این نرخ در مدت مشابه سال قبل برابر ۸۵۹ ریال بوده که حکایت از افزایش ۷.۲ درصدی دارد. یکی از مهمترین دلایل این افزایش، تغییر سقف قیمت پیشنهاد انرژی در بازار عمده فروشی از ۶۰۰ به ۶۴۲ ریال است که از تاریخ ۱۱خرداد سال ۱۴۰۰ اجرایی شده است.

از سوی دیگر افزایش بی سابقه نیاز مصرف و کمبود تولید نیروگاه‌ها در ۶ ماهه نخست امسال (به خصوص کاهش تولید نیروگاه‌های برق آبی) موجب بروز شرایط بحرانی در بهره برداری از شبکه شد که به تبع آن، افزایش قیمت‌های پیشنهادی نیروگاه‌ها را نیز در بر داشته است.

تغییرات خرید برق در تکنولوژی‌های متفاوت یکسان نبوده است به طوری که میزان افزایش نرخ خرید برق از نیروگاه‌های سیکل ترکیبی به طور متوسط برابر ۱۱.۶ درصد، نیروگاه‌های بخار برابر ۱۳.۹ درصد و نیروگاه‌های گازی ۴.۱ درصد بوده و متوسط نرخ خرید برق از نیروگاه‌های برق آبی یک دهم درصد کاهش داشته است.

منبع: اخبار اتاق ایران

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم