تاریخ: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۴۵
بازدید: ۳۰۳
کد خبر: ۲۳۰۹۴۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
۲۸۰ تن کریستال ملامین در بورس کالا عرضه شد؛

تقاضای ۴۷۵ تنی کریستال ملامین "خراسان"

تقاضای ۴۷۵ تنی کریستال ملامین
‌می‌متالز - محصولات دیگری که توسط این پتروشیمی مورد عرضه قرارگرفته مربوط به اوره پریل و آمونیاک (مایع) با مقادیر ۶۰۰ تن و ۵۰۰ تن بود.

به گزارش می‌متالز، شرکت پتروشیمی خراسان در هفته‌ای که گذشت ۲۸۰ تن کریستال ملامین در بورس کالا عرضه نمود و تقاضای ۴۷۵ تنی و حجم معاملات ۲۸۰ تنی این محصول در هفته گذشته با نرخ میانگین ۶۹۱،۴۸۷ هزار ریال در ازای هر تن صورت گرفت که این رقم نسبت به هفته گذشته ۱۲،۶۶ درصد افزایش پیدا کرده است.

محصولات دیگری که توسط این پتروشیمی مورد عرضه قرارگرفته مربوط به اوره پریل و آمونیاک (مایع) با مقادیر ۶۰۰ تن و ۵۰۰ تن بوده، حجم معامله محصول اوره پریل پتروشیمی خراسان در هفته گذشته برابر با ۱۵۰ تن بوده است.

تقاضای ۴۷۵ تنی کریستال ملامین

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم