تاریخ: ۰۸ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۴۶
بازدید: ۱۱۷۷
کد خبر: ۲۳۴۰۵۳
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خبر داد:

احیای نخستین کارخانه تولید ماشین‌آلات راهسازی و معدنی خاورمیانه

احیای نخستین کارخانه تولید ماشین‌آلات راهسازی و معدنی خاورمیانه
‌می‌متالز - هپکو غول صنعتی خاورمیانه که یک دهه پیش با تغییر مالکیت و روند خصوصی سازی نامناسب به ورطه رکود رفته، این روز‌ها در سایه حمایت هدفمند مسوولان و دولت دوباره بر بستر کار و تلاش افتاده و خطوط تولید در این اَبرکارخانه ماشین‌آلات راهسازی، به خط مقدم جهاد اقتصادی و جهش تولید مبدل شده است.

به گزارش می‌متالز، سعید جعفری‌کرهرودی ضمن اعلام این خبر گفت: شرکت هپکو به‌تازگی با تغییرات مدیریتی توانمند شده و توانسته با برنامه هدفمند برای تولید ماشین آلات سنگین معدنی حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی افزود: این واحد صنعتی مادر در گذشته صرفا ماشین آلات راهسازی را تولید می‌کرد، اما با توجه به چند بعدی بودن ظرفیت‌ها اکنون آمادگی برای حضور در سنگر تولید تجهیزات معدنی را دارد.

وی تاکید کرد: اکنون در هپکو قرارداد ساخت ۱۰۰ دستگاه ماشین‌آلات معدن منعقد شده است که ارزش ریالی آن ۱۲ هزار میلیارد ریال است و با این روند می‌توان گفت به صورت تقریبی برنامه‌های آتی این شرکت تضمین شده است، اما این ظرفیت نیز وجود دارد برای افزایش تعداد ماشین آلات خود تا ۲ هزار دستگاه در سایز‌های مختلف تولید و تنوع ایجاد کند و شرکت به فعالیت خود ادامه دهد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار داشت: نوع مشکلات هپکو نسبت به گذشته تغییر یافته در گذشته مشکلات آن از جنس غیرکاری بود، اما اکنون مشکلات تخصصی و در حوزه فعالیت دارد و ممکن است مباحث تامین مالی و سرمایه در گردش باشد که با تعامل و هماهنگی بانک‌ها و ارگان‌های مرتبط مالی انجام شده مشکلات از سوی آن‌ها با ارایه تسهیلات به خریداران رفع شود.

جعفری‌کرهرودی یادآور شد: محموله‌ای برای تامین بخشی از تولید که سفارش داده شده در راه است و روند تولید بیل مکانیکی در هپکو اکنون با قطعاتی که از قبل دپو شده بود، جریان دارد و با توجه به مستمر بودن روند تولید باید محموله قطعات تولید دامپتراک‌ها، لودر و سایر تجهیزات که مربوط به تولید داخل است تامین شده است.

وی همچنین اظهار داشت: موضوعات و مشکلات شرکت‌های بزرگ صنعتی استان به صورت ویژه در کارگروه‌های تخصصی استانی و ملی در حال پیگیری است و با عزم جدی وزارت صنعت، معدن و تجارت در آینده‌ای نزدیک شاهد خبر‌های خوبی در زمینه بازگشت رونق تولید به واحد‌های تولیدی که دچار رکود شده بودند خواهیم بود.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده