تاریخ: ۱۶ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۵:۵۴
بازدید: ۴۲۸
کد خبر: ۲۳۵۱۱۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
علی اکبری مطرح کرد:

پروژه‌های بزرگ فولادی در راه تجلی

پروژه‌های بزرگ فولادی در راه تجلی
‌می‌متالز - مرتضی علی اکبری؛ مدیرعامل شرکت پروژه محور تجلی معادن و فلزات گفت: ۱۵ درصد سهام تجلی به ارزش یک هزار میلیارد تومان سه‌شنبه دوم آذرماه در فرابورس عرضه می‌شود.

به گزارش می‌متالز، سهام نخستین شرکت پروژه محور معدنی ایران دوم آذرماه در شرایطی عرضه می‌شود که ۵ پروژه در زنجیره فولاد و یک پروژه بزرگ ملی را در دست اجرا دارد.

مرتضی علی اکبری؛ مدیرعامل شرکت پروژه محور تجلی معادن و فلزات گفت: ۱۵ درصد سهام تجلی به ارزش یک هزار میلیارد تومان سه‌شنبه دوم آذرماه در فرابورس عرضه می‌شود. در حال حاضر ۵۱ درصد از سهام تجلی متعلق به “ومعادن” و ۱۷ درصد متعلق به چادرملو و ۱۷ درصد متعلق به گل گهر است.

وی با اشاره به پروژه‎‌های فعلی شرکت در زنجیره فولاد از سنگ آهن تا نورد با درصد پیشرفت‌های مختلف افزود: هر یک از این پروژه‌ها بین ۷ ماه تا ۳سال آینده به بهره‌برداری می‌رسند.

علی اکبری درباره افزایش سرمایه شرکت گفت: با پروژه‌هایی که داریم افزایش سرمایه ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومانی شرکت در دست است.

وی همچنین با اشاره به پروژه ملی شرکت که ساخت اسکله برای بارگیری کشتی‌های ۱۵۰ هزار تنی در بندر عباس هست، اظهار کرد: زمین این اسکله گرفته شده و کار‌های اولیه آن با تغییرات مدیریتی و پشتیبانی سهامداران کلید خورده است.

علی اکبری بیان کرد: افزایش سرمایه بعدی تجلی توسعه معادن و فلزات بابت فاز اول و دوم این اسکله در حدود ۱۵هزار میلیارد ریال خواهد بود. به گفته وی تنها فاز اول این اسکله به سرمایه‌گذاری ۸ تا ۹ میلیارد تومان نیاز دارد.

وی با اشاره به اسکله حدود ۵۰ هزار تنی ایمیدرو گفت: به دنبال خرید این اسکله هستیم، اما هنوز ایمیدرو در این زمینه تصمیم گیری نهایی نکرده است.

علی اکبری درحالی که حجم بالای مواد معدنی و فلزی را یکی از چالش‌های کشور دانست ادامه داد: شرکت” ریل، جاده، دریا “در حال فعال شدن برای کشتی‌های ۱۵۰ هزار تنی است.

مدیرعامل تجلی در ادامه از پروژه‌های زیادی که در دست مطالعه هست خبر داد و گفت مطالعات این پروژه‌ها که در زنجیره فولاد در بندر عباس و غرب کشور هستند را با توصیه مدیرعامل سرمایه‌گذاری معادن و فلزات آغاز کرده‌ایم.

وی همچنین گفت: مدیرعامل هلدینگ “ومعادن” آقای دکتر نادری در نظر دارد با گسترش فعالیت‌های شرکت و ایجاد تجلی ۲ و ۳ بتوانیم ۷۰ درصد سهم این نوع شرکت‌ها را در بورس عرضه کنیم تا در نهایت سهم “ومعادن “تن‌ها ۳۰ درصد و برای پشتیبانی باشد.

علی اکبری درحالی که تامین مالی از طریق شرکت‌های پروژه محوررا یکی از بهترین روش‌ها برای ایران ذکر کرد که از محل دریافت وجوه دریافتی از مردم مستقیم وارد بخش تولید می‌شود افزود: از آنجا که تمرکز شرکت روی موضوع پروژه‌هاست، این پروژه‌ها با سرعت اجرای بالا، هزینه‌های کمتر و تدارکات مناسب‌تر، باکیفیت‌تر انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: اگر ۲۰ شرکت مانند تجلی ایجاد شود، نقدینگی به‌جای حرکت به سمت طلا، سکه، خودرو، ارز و واسطه‌گری وارد حوزه تولید می‌شود، تورم کاهش پیدا می‌کند و نقدینگی در کشور کنترل می‌شود. بازار سرمایه نقدشوندگی بالایی دارد و هر زمان که سهامدار نقدینگی بخواهد به‌راحتی می‌تواند سهام خود را نقد کنند.

علی اکبری با اشاره به اینکه شرکت‌های زیادی با مراجعه به تجلی به دنبال تجربیات این شرکت برای راه اندازی این مدل در صنعت خود هستند گفت: با حمایت‌های سازمان بورس و سهامداران آیین‌نامه‌های جدیدی برای پذیرش شرکت‌های پروژه محور مانند تجلی تنظیم شد و امیدواریم شرکت‌های بیشتری از این نوع وارد بورس و فرابورس شوند تا با جذب نقدینگی عموم بتوانند پروژه‌ها را پیش ببرند.

منبع: تجارت نیوز

عناوین برگزیده