تاریخ: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۴:۵۰
بازدید: ۲۸۱
کد خبر: ۲۳۶۶۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
با کاهش ۲۵۴ واحد؛

آیفکس کانال ۲۰ هزار واحدی را از دست داد

آیفکس کانال ۲۰ هزار واحدی را از دست داد
‌می‌متالز - در جریان معاملات امروز، (شنبه، بیست و نهم آبان ماه) شاخص کل فرابورس با کاهش ۲۵۴ واحد به رقم ۱۹ هزار و ۹۸۸ واحد رسید.

به گزارش می‌متالز، برپایه معاملات نخستین روز هفته در فرابورس ایران، بیش از یک میلیارد و ۹۹۸ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۳۱ هزار و ۷۲۶ میلیارد ریال دادوستد شد.

در جریان معاملات امروز فرابورس ایران، گروه صنعتی مینو با ۱۷ واحد، شرکت توسعه مسیر برق گیلان با ۴.۴۷ واحد، گروه بهمن دیزل با ۴ واحد، شرکت توسعه سامانه نرم‌افزای نگین با ۳ واحد و شرکت مدیریت انرژی امید تابان هور با ۲ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر رشد شاخص داشتند.

در مقابل، شرکت پلیمر آریا ساسول با ۷۷ واحد، شرکت پتروشیمی زاگرس با ۴۰ واحد، بیمه پاسارگاد با ۲۵ واحد، سنگ آهن گهر زمین با ۱۷ واحد و شرکت پتروشیمی تندگویان با ۱۴ واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم