به گزارش میمتالز، عبدالعلی رحیمی مظفری با بیان اینکه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ باید به حوزه انرژی توجه ویژه داشت، گفت: توجه به بهینهسازی مصرف سوخت و سرمایهگذاری در این حوزه از ضروریات است لذا باید به سمت تولید دستگاههای سرمایشی و گرمایشی استاندارد رفت همچنین این وسایل گرمایشی و سرمایشی در منازل مردم به روزرسانی و اصلاح شوند که تمامی این موارد نیاز به سرمایه دارد.
نماینده مردم سروستان و کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر استفاده از ظرفیتها وسرمایههای مردمی و مشارکت آنها در امر تولید انرژی و گسترش صنایع پتروشیمی در کشور تاکید کرد و افزود: متأسفانه در سالهای گذشته سرمایهگذاری لازم در صنعت نفت و گاز انجام نشده است و حال آنکه برای پاسخ به نیاز کشور به چندین میلیارد دلار سرمایهگذاری در این حوزه نیاز داریم لذا اگر برای توسعه این صنعت هزینه نشود در آینده به واردکننده محصولات و فرآوردههای نفتی تبدیل میشویم.
وی با بیان اینکه برداشت بیشتر از میادین مشترک ایران با کشورهای حوزه خلیج فارس نیاز به سرمایهگذاری بیشتری دارد، اظهار کرد: ایران میادین مشترکی در حوزههای نفت و گاز با برخی از کشورهای منطقه خلیج فارس دارد و طبق برنامه باید برداشت از این میادین مشترک در اولویت قرار گیرد، اما کارشناسان از عملکرد دولتها در برداشت از میادین مشترک رضایت ندارند.
رحیمی مظفری با بیان اینکه سرمایهگذاری در حوزه انرژی و زیرمجموعههای آن مانند صنایع پتروشیمی به معنای سرمایهگذاری برای ایجاد اشتغال و افزایش درآمد کشور است، مطرح کرد: بخــش نفـت و گاز یکــی از مهمترین بخشهای اقتصادی کشور است. این بخش، تأمینکننده بیش از ۸۰ درصــد از ارز خارجــی مورد نیاز کشــور بوده و بخش قابل ملاحظهای از اقتصــاد و تولیــد ناخالص داخلی را به خــود اختصاص میدهد.
عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: بهیقین توســعه صنعت نفت و گاز برای توسعه اقتصادی کشور و دستیابی بــه اهداف چشــمانداز نظام و حفظ منافع ملی و تولید ثروت، ضروری و حیاتی است. نکته مهم این است که صنعت نفت و گاز از صنایع سرمایهبر بوده و حفظ و نگه داشت این صنعت و هم چنیــن توســعه آن، نیازمنــد ســرمایهگذاری قابل توجه است، لذا هرگونه کاســتی در نگهداشت و توســعه صنعت نفت و گاز، رشــد و توسعه اقتصادی کشور را با مشکلات جدی روبه رو میسازد.