به گزارش میمتالز، درباره نقاط قوت و ضعف لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، بیان کرد: دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ تلاش کرده تا تراز مالی آن بدون کسری باشد و میخواد این کار را نیز از طریق حذف ارز۴۲۰۰ تومانی و افزایش مالیاتها انجام دهد. از سوی دیگر در هر کجایی که درآمدهای مالیاتی حاصل نشود و درآمدها مالیاتی به اندازه پیش بینی شده تحقق نیابد، دولت مجوز میخواهد تا نسبت به انتشار اوراق قرضه و استقراض از سیستم بانکی اقدام کند.
وی در ادامه با بیان اینکه در واقع این نگاه نمیتواند آنطور که باید و شاید تامین کننده زندگی مردم باشد، اظهار کرد: حذف ارز ترجیحی کار درستی است و به اعتقاد بنده نیز باید این اتفاق بیفتد، اما به همان اندازه که منابع برای تامین ارز ترجیحی تخصیص مییافت باید به همان میزان به مردم داده شود.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: باید به همان میزان منابع به مردم بازگردانده شود نه اینکه برای منابع حاصل از حذف ارز ترجیحی چاله دیگری بکنیم. این نگاه شاید حساب و کتابهای ما را بر روی کاغذ به درستی نشان دهد، اما هزینه و فشار زیادی را به مردم تحمیل خواهد کرد.
علیرضا بیگی در پایان تاکید کرد: در سال ۹۹ ما ۱۲ میلیارد دلار برای تامین یارانههای غیرمستقیم در اختیار دولت قرار دادیم و اگر این ۱۲ میلیارد دلار را در اختیار مردم قرار دهیم و اقتصاد را واقعی کنیم آنگاه شاهد یک تحول در اقتصاد کشور خواهیم بود.