به گزارش میمتالز، این مجموعه در یک سال اخیر در تلاش است با اصلاحات فنی و تکنولوژی کمیت و کیفیت را همزمان افزایش دهد. در بیشتر موارد یاد شده نیز تا به امروز طبق برنامه درست پیش رفته است و به هدف اصلی خود یعنی تبدیل شدن به قطب سوم فولاد کشور نزدیکتر میشود.
این بار در آذرماه گذشته فولاد هرمزگان در تولید تختال موفق به کسب رکوردی جدید در تولید شد.
اما همانطور که اشاره شد فولاد هرمزگان با تغییرات فنی سعی بر آن دارد تا با افزایش تولید کمبود تولید در تابستان به دلیل قطع برق را جبران کند.
درواقع بحران پیش آمده برای فولادسازان از جمله فولاد هرمزگان باعث شد تا اصلاحات فنی با جدیت دنبال شده و با افزایش تولید علاوه بر تحقق رشد بهره وری، کسری تابستان با افزایش تولید در پاییز جایگزین شود.
در چنین مسیری این بار فولاد هرمزگان با افزایش ریت شارژ کورهها سرعت تولید را افزایش داد.
اما این تنها اقدام صورت گرفته نبود بلکه در این بخش استفاده از ماده اولیه مرغوب نیز به کمک این هدف آمد.
البته موضوع دیگری در بخش فنی به کمک افزایش تولید فولادیها میآید و آن کاهش زمانهای تعمیرات و توقفات در خط تولید خواهد بود.
شاید قطع برق در این قسمت به کمک فولادسازان آمد تا بخشی از تعمیرات را به تابستان منتقل کنند و از این موضوع به جهت توقف خط برای تعمیرات و… استفاده کنند.
اتفاق رخ داده در فولاد هرمزگان میتواند یک پیام مهم داشته باشد و آن این است که سرمایه گذاری در واحد تحقیق و توسعه منجر به پرورش متخصصانی میشود که با مطالعه بر فرآیند تولید حتی در شرایط تحریمی و بحرانهایی همچون انرژی و… میتوانند افزایش تولید را رقم زنند و این همان افزایش بهره وری است که سالها از چشم تولیدکنندگان دور مانده بود.
بحرانهای پیش آمده مدیران فولادی را بر آن داشت تا با داشتههای موجود بیشترین تولید را داشته باشند.
این موضوع از زمان تشدید تحریمها با تاکید بر استفاده از توان داخل رنگی جدی به خود گرفت.
فولاد هرمزگان هم در این مسیر از قافله عقب نمانده و برای حضور بیشتر در بازار و کسب سهم بیشتر از بازار صادراتی از توان و دانش فنی موجود بهره گرفته تا بتواند کاستیها را جبران کند.
معروفخانی مدیرعامل فولاد هرمزگان نیز بر این باور است که با استفاده از توان فنی و تلاش کارکنان این مجموعه میتوان در شرایط سخت نیز رکوردهای تولید را ثبت کرد.
منبع: تیتر ۲۰