تاریخ: ۲۱ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۹:۳۵
بازدید: ۳۱۲
کد خبر: ۲۴۴۷۵۵
سرویس خبر : آهن و فولاد

«هرمز» ۲۵ هزار تن تختال معامله کرد

«هرمز» ۲۵ هزار تن تختال معامله کرد
‌می‌متالز - شرکت فولاد هرمزگان امروز سه‌شنبه ۲۱دی ماه، توانست ۲۵ هزار و ۹۴۰ تن تختال فولادی را در بورس کالای ایران به فروش برساند.

به گزارش می‌متالز، همانطور که نمودار ۱ نشان می‌دهد، امروز سه‌شنبه ۲۱دی ماه، شرکت فولاد هرمزگان ۳۰ هزار تن تختال فولادی خود را در بورس کالا عرضه کرد که در مقابل آن ۲۵ هزار و ۹۴۰ تن تقاضا وجود داشت و به همین میزان، معامله صورت گرفت.

قیمت عرضه تختال فولاد هرمزگان در بورس ۱۴۶ هزار و ۱۲۰ ریال به ازای هر کیلوگرم بود که قیمت معامله تغییری نداشت. این شرکت از معامله تختال خود در بورس کالا ۳۷۹ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان درآمد کسب کرد.

«هرمز» ۲۵ هزار تن تختال معامله کرد

منبع: فلزات آنلاین

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم