تاریخ: ۲۶ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۰:۲۶
بازدید: ۱۴۸
کد خبر: ۲۴۵۲۲۸
سرویس خبر : انرژی

صادرات بوتادین کره‌جنوبی افزایش یافت

‌می‌متالز - صادرات بوتادین کره‌جنوبی در دسامبر سال ۲۰۲۱ میلادی نسبت به ماه نوامبر بیش از ۷۵ درصد افزایش یافت.

به گزارش می‌متالز، بر اساس داده‌های مؤسسه توسعه تجارت و گمرک کره‌جنوبی، صادرات بوتادین کره جنوبی در ماه دسامبر سال ۲۰۲۱ میلادی با ۷۵.۲ درصد افزایش نسبت به ماه پیش از آن و ۲۱۶.۴ درصد نسبت به دوره مشابه سال ۲۰۲۰ به ۲۱ هزار و ۲۲۸ تن رسید.

داده‌ها حکایت از آن دارد که در سال ۲۰۲۱، صادرات بوتادین کره‌جنوبی به ۱۹۳ هزار و ۳۵۳ تن رسیده که این رقم در مقایسه با سال ۲۰۲۰ میلادی ۲۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

داده‌های مؤسسه توسعه تجارت و گمرک کره‌جنوبی نشان می‌دهد که صادرات بوتادین کره‌جنوبی به چین در دسامبر پارسال ۱۰ هزار و ۹۵۲ تن بوده که نسبت به ماه نوامبر پارسال افزایش سه برابری داشته است، این رقم در ماه نوامبر ۳ هزار و ۹۸۵ تن بود.

تقاضا برای بوتادین در بازار‌های داخلی کره‌جنوبی در ماه دسامب سال گذشته میلادی به‌دلیل عملیات تعمیرات دوره‌ای و نگهداری کارخانه‌های پایین‌دستی در سطحی پایین بوده است که این شرایط سبب افزایش مقدار صادرات این محصول پتروشیمی به چین شد.

به گفته منابع بازار، احتمال دارد در کوتاه‌مدت صادرات بوتادین کره‌جنوبی به چین کاهش یابد، اما این در حالی است که تولید بوتادین در چین در پی راه‌اندازی کارخانه‌های جدید در این کشور آسیایی با افزایش روبه‌رو می‌شود.

داده‌ها نشان از این دارد که صادرات بوتادین کره‌جنوبی به ایالات متحده آمریکا در ماه دسامبر پارسال ۲۲ درصد افزایش یافت و به ۵ هزار و ۳۶۰ تن رسید.

بر اساس این داده‌ها، صادرات بوتادین کره‌جنوبی به آمریکا به‌طرز قابل‌ملاحظه‌ای کمتر از رقم ۱۱ هزار و ۶۲۳ تن ثبت شده در ماه سپتامبر ۲۰۲۱ بوده است.

منابع بازار گفتند: از آنجا که تولیدکنندگان کره‌جنوبی فعالانه به دنبال فرصت‌هایی برای انتقال محموله‌های اضافی خود هستند، احتمال می‌رود صادرات این محصول از مقصد کره‌جنوبی به آمریکا در ماه‌های آینده افزایش یابد.

تاکنون برای ماه‌های ژانویه تا فوریه سال جاری میلادی (۲۰۲۲)، چهار محموله در مجموع ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن از مقصد کره‌جنوبی به آمریکا ارسال شده است.

بر اساس داده‌ها، صادرات بوتادین کره‌جنوبی به آمریکا در سال ۲۰۲۱ میلادی در مجموع به ۹۱ هزار و ۴۴۲ تن رسید که نسبت به حجم ۴۲ هزار و ۴۲۴ هزار تنی سال ۲۰۲۰، افزایش بیش از دو برابری را نشان می‌دهد.

منبع: کالاخبر

عناوین برگزیده