تاریخ: ۲۹ دی ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۰:۴۳
بازدید: ۱۴۵
کد خبر: ۲۴۵۷۱۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون استاندار مرکزی:

ریشه اصلی قاچاق کالا و ارز در کشور باید خشکانده شود

‌می‌متالز - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: اختصاص بخشی از بودجه ۱۴۰۱ به ریشه کنی قاچاق کالا و ارز اقدامی نوید بخش است که باید با تعامل و هم افزایی سایر دستگاه‌های اجرایی، ریشه اصلی قاچاق را خشکاند.

به گزارش می‌متالز، بهروز اکرمی روز چهارشنبه در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی افزود: ریشه ورودی قاچاق و عوامل موثر بر آن باید واکاوی شود و تا زمانی که برای ریشه کنی این مهم تدابیر ویژه‌ای اندیشیده نشود، از اقدامات صادقانه مسوولان دستگاه‌های اجرایی نتایج مطلوب حاصل نمی‌شود.

وی تاکید کرد: مشکلاتی در خصوص تعیین ماهیت در اداره کل استاندارد وجود دارد که انتظار می‌رود رئیس سازمان استاندارد ایران، مجوز لازم برای تامین حداقل چهار نیرو را هرچند به صورت موقت، ارائه کند تا اقدامات لازم در این راستا انجام شود.

جانشین رئیس کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت: استان مرکزی مبدا و مقصد قاچاق نیست، اما قاچاق کالا و ارز در مبادی ورودی و خروجی این استان، عوارض فراوانی دارد که شوتی‌ها یک نمونه از این عوارض است.

اکرمی بیان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی ذیربط استان باید تمام توجه خود را در سه حوزه قاچاق سوخت، شوتی‌ها و همچنین اموال تملیکی، متمرکز کنند چرا که این حوزه ها، تردد مردم را به مخاطره انداخته است.

وی خاطرنشان کرد: برای مقابله با شوتی‌ها و هدر رفت اموال و کالا‌های انباشت شده در سازمان اموال تملیکی نیز لازم است برنامه راهبردی تدوین شود.

مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری و دبیر کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان نیز در این نشست بیان داشت: فرمایشات مقام معظم رهبری در ۲۱ تیرماه سال ۸۱ فصل الاخطاب است و تمام دستگاه‌های اجرایی مکلفند در راستای مبارزه با امر قاچاق و مشکلات لجستیکی در کشور، گام‌های موثری بردارند.

بهنام نظری افزود: قاچاق کالا ضربات سختی بر پیکره اقتصادی کشور به ویژه استان صنعتی مرکزی وارد می‌کند و ورود هر محموله قاچاق می‌تواند به بی ثباتی و تعطیلی یک کارگاه و کارخانه و بیکاری کارگران این استان منجر شود.

وی تاکید کرد: مبارزه با قاچاق کالا و ارز پیش از ورود به کشور تا عرضه آن در سطح شهر، هدف گذاری شده و این مهم با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود.

مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری مرکزی اظهار داشت: برنامه‌ریزی دقیق و مدونی در راستای برخورد با خودرو‌های شوتی و رفع مشکلات اقتصادی که امنیت و آسایش مردم را در جاده‌های ارتباطی را به مخاطره می‌اندازد، صورت گرفته و اجازه نخواهیم داد قاچاقچیان برای رسیدن به اهداف شوم خود برسند.

نظری تاکید کرد: استان مرکزی در کریدور غرب به شرق و همچنین جنوب به شمال واقع شده که به عنوان مبدأ و مقصد قاچاق نیست، اما محل تردد قاچاقچیان است که با برنامه‌ای مستمر، جاده‌های ارتباطی استان را برای اخلال گران، امنیت اجتماعی، اقتصادی ناامن خواهیم کرد و این مهم در اولویت اقدامات کمیسیون قرار دارد و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی استان مرکزی (ایرنا)

عناوین برگزیده