به گزارش میمتالز، "عبدالله هندیانی" روز شنبه در همدان افزود: پلیس امنیت اقتصادی و پلیس فتا در استانها باید برای کنترل فضای مجازی به صورت جدی وارد عمل شوند.
وی اظهار داشت: به تازگی دستورالعمل مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فضای مجازی تهیه و در جلسهای با حضور رییس جمهور ارائه شد که مراحل نهایی تصویب و ابلاغ آن در حال انجام است.
وی تصریح کرد: تا زمان ابلاغ این دستورالعمل، استانها باید از ظرفیت پلیسهای امنیت اقتصادی و فتا در مسیر مبارزه و مقابله با قاچاق کالا در فضای مجازی به نحو شایسته استفاده کنند.
معاون پیشگیری ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: برخی افداد سودجو و فرصت طلب برای قاچاق کالا به استفاده از بستر و فضای مجازی (به علت نبود سرور برخی از شبکههای اجتماعی در کشور و نبودن زمینه کنترل) روی آورده اند.
هندیانی افزود: با این وجود بانک مرکزی مکلف شد که درگاه پرداخت الکترونیکی را در اختیار اشخاص دارای نماد الکترونیک قرار دهد تا بتوان به راحتی افراد را شناسایی کرد.
وی با بیان اینکه رویکرد قالب ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز معطوف به موضوعات پیشگیرانه است، گفت: این اقدامات هر چه قدر به سمت شفاف سازی و تسهیل فرایندهای مرتبط با تجارت قانونی پیش برود میزان قاچاق کالا کاهش مییابد.
معاون پیشگیری ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: رییس جمهور همواره بر توجه به مسائل پیشگیرانه در مقابله با پدیده قاچاق تاکید دارد و امیدواریم عنوان «ستاد تسهیل تجارت قانونی» جایگزین «ستاد مبارزه با قاچاق کالا» شود.
هندیانی تاکید کرد: دولت سیزدهم در سه محور معیشت، عدالت و فساد ستیزی کار را دنبال میکند بنابراین امیدواریم با همکاری تعزیرات حکومتی و قوه قضاییه در برخورد با قاچاقچیان سازمان یافته و دانه درشت ها، ایجاد شفافیت، راه اندازی کامل سامانهها و نظارت دقیق بتوانیم کارهای بزرگی را انجام بدهیم
معاون پیشگیری ستاد ملی مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید کرد: مبارزه با قاچاق کالا نیازمند توان جمعی است بنابراین کارگروههای پنجگانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانها باید فعال شده و راجع به اولویتهای استان تصمیم گیری کنند.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران ( ایرنا)