تاریخ: ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۲:۳۰
بازدید: ۲۷۹
کد خبر: ۲۴۶۰۰۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
طی آذرماه سال جاری انجام شد؛

انجام بیش از ۱۷ هزار بازرسی در قالب گشت مشترک بازرسی

انجام بیش از ۱۷ هزار بازرسی در قالب گشت مشترک بازرسی
‌می‌متالز - مدیر کل بازرسی ویژه و امور تعزیرات سازمان حمایت از انجام بیش از ۱۷ هزار مورد بازرسی از واحد‌های صنفی، غیرصنفی و بنگاه‌های اقتصادی به صورت گشت مشترک بازرسی در سطح کشور از ابتدای آذرماه سال جاری تاکنون خبر داد.

به گزارش می‌متالز، سیدمجتبی سجادی جزی اظهار داشت: بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها حسب وظیفه ذاتی خود طی آذرماه امسال اقدام به برگزاری ۱۷ هزار و ۹۰ مورد گشت مشترک بازرسی از واحد‌های صنفی و غیرصنفی در سطح کشور کرده اند.

وی با اعلام اینکه طی همین مدت، ۴ هزار و ۹۵۰ پرونده تخلف اعم از گران‌فروشی، کم فروشی و ... تشکیل شده است، متذکر شد: در حال حاضر نیز گشت‌های مشترک بازرسی نظارتی با حضور بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و سازمان تعزیرات حکومتی و همکاری دیگر دستگاه‌های ذیصلاح از جمله وزارت جهاد کشاورزی، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری، اتاق اصناف و اتحادیه‌ها و... به طور جد در سطح استان‌ها در حال انجام است.

مدیر کل بازرسی ویژه و امور تعزیرات همچنین میزان ارزش پرونده‌های متشکله را بالغ بر ۲ میلیارد ریال عنوان و ادامه داد: کلیه این پرونده هاجهت رسیدگی و صدور رای به شعب تعزیرات حکومتی استان‌ها ارسال شده است.

این مقام مسوول افزود: با توجه به شرایط فعلی کشور و برای خدمت‌رسانی به مردم و تسریع در اقدامات لازم، گشت‌های مشترک بازرسی نظارتی فعال‌تر از گذشته در قالب اکیپ‌های سیار در ساعات اداری و غیر اداری به اتفاق نمایندگان دستگاه‌های نظارتی کار بازرسی را انجام می‌دهند.

به گفته وی هدف از برگزاری گشت‌های مشترک بازرسی، پیشگیری از وقوع تخلف و در راستای نظارت بر واحد‌های صنفی اعم از تولیدی و توزیعی و خدماتی، قاچاق کالا و ارز در سطح عرضه و برخورد با تخلفات در حوزه احتکار و گرانفروشی است.

سید مجتبی سجادی تاکید کرد: تلاش می‌شود تا با اعمال نظارت و برخورد با هرگونه اخلال در بازار، دست سوداگران کوتاه شده و میزان بروز تخلفات به حداقل برسد.

مدیر کل بازرسی ویژه و امور تعزیرات سازمان حمایت از شهروندان تقاضا کرد چنانچه اطلاعی از وقوع هرگونه تخلف اعم از احتکار، گرانفروشی، تقلب و دیگر موارد دارند مراتب را طی تماس با شماره ۱۲۴، اطلاع رسانی کنند تا پیگیری قانونی انجام شود.

لازم بذکر است؛ برابر تجارب حاصل از کنترل و نظارت بر بازار، اعمال نظارت بر بازار در قالب گشت مشترک بازرسی و با همکاری همه دستگاه‌های ذیربط، نهایتاً موجب تسریع بررسی، پیگیری و حسب مورد اقدام قانونی بازدارنده و مؤثر در خصوص تخلفات احرازی در محل با صرف کمترین زمان و حذف رویه‌های اداری و بعضاً اطاله رسیدگی می‌شود لذا این موضوع به لحاظ نقش تأثیرگذار آن درکنترل بازار، در همکاری با دستگاه‌های مرتبط همواره مدنظر این سازمان قرار داده شده است.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده